Značka Bulgari si ke svátku svatého Valentýna připravila kolekci doplňků Electro Love.

Zbrusu novou kolekci definuje intenzivní vášnivá romance a elektrizujícívibrace, které člověk cítí, když se na první pohled zamiluje.

Každou z nových kabelek této kolekce zdobí detail srdce prostřeleného šípem, který je odnímatelný. Sytě tónovaná teletina v odstínech Carmine Jasper či Cobalt Tourmaline je lemována kontrastním probarvením spojů. Červený odstín je symbolem vášně, zatímco modrý byl inspirován pulzující energií, kterou dává lidem pociťovat jedině láska. Její vnitřní zrcátko lze opatřit osobním raženým motivem a ákazníci si tak mohou vybrat z řady symbolů, písmen i emotikonů. Díky nic vtisknou kabelce hravý nebo romantický, v každém případě však osobitý a jedinečný charakter.

Motiv srdce se prolíná celou kolekcí a je přítomen u peněženky i pouzdru na karty. Jako ideální dárek k Valentýnu take poslouží náramek Serpenti Soft Heart, který představuje hada vinoucího se kolem zápěstí, aby nakonec spočinul ve vášnivém polibku se srdcem. Kolekci Electro Love završuje hedvábný šátek Shelley, který je posetý srdíčky, šípy a motivem hadí hlavy Serpenti.

Bulgari

CategoriesNezařazené