S

Siven, brzlík, perlička i větrník

Šéfkuchař Marek Šáda v březnu navaří tři nová tři masitá jídla zakončená oblíbenou sladkou klasikou, větrníkem!

Pokud by někoho březnové menu nepřesvědčilo, může zkusit některou z nově upravených položek ze stálého menu: čerstvě zauzený tatarák s černým česnekem, kozí gervais s lískovými ořechy a malinami nebo mušlé svatého Jakuba s divokou brokolicí a pomerančem. Pro vegetariány je připraveno šafránové rizoto s hlívou královskou a kapustou.

Březnové menu

Siven ze Štampachu, avokádo, čočka beluga, kysané zelí

Telecí brzlík, černý kořen, estragonová omáčka

Perlička konfit a prso, kerblík, arašídy, pomelo, drůbeží jus

Větrník, dulce de leche, vanilka z Madagaskaru, spálená čokoláda

Mlýnec

CategoriesNezařazené