H

Holub s kávou nebo jelen s mučenkou?

Noví šéfkuchaři restaurace Grand Cru, Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič, představují své aktuální menu.

Šéfkuchaři společně připravili skvělé pokrmy, kterými odstartují své působení ve vyhlášené pražské restauraci. Díky bohatým zkušenostem získaným při spolupráci s předními šéfkuchaři nejen v Česku, ale také v zahraničí přinášejí do Grand Cru nevšední kombinace.

Z nabízených polévek je třeba upozornit zejména na tradiční českou kulajdu. Z předkrmů jistě zachutnají langustínky s řapíkatým celerem, šťavnatým pomelem a fenyklem, anebo křepelka s kroupami a vejcem, servírovaná s červeným zelím a slaninou. Hlavním chodům vévodí holub servírovaný s quinoou a celerem, ovoněný senem, červenou cibulí a kávou. Za zmínku stojí i netradiční kombinace jeleního masa se špeclemi, dýní, mučenkou a houbami. Na závěr hostiny lze doporučit svěží kombinaci kokosu, manga, ricotty a bílé čokolády.

Grand Cru

CategoriesNezařazené