Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská a maďarská jídla, která se stala základem toho, co dnes nazýváme moderní českou kuchyní. Součástí hostiny jsou i lokální vína a pivo a živá klavírní hudba z dob Rakouska-Uherska.
„Chtěli jsme vytvořit hostinu, kde hosté mohou ochutnat mnoho různých pokrmů a nemusí celý večer sedět u stolu,“ říká Martin Boháček, šéfkuchař restaurace Augustine. „Chtěli jsme zachovat jednoduchost pokrmů pocházejících z dob císaře Františka Josefa a zároveň využít moderních postupů a jen těch nejkvalitnějších surovin. Inspirovala mě kuchařka, kterou jsem našel doma po předcích. Chtěl jsem se vrátit k našim kořenům a oslavit českou historii novodobovou hostinou pro naše místní i zahraniční hosty.“Bufet nabízí různé pochoutky, jako je paštika z husích jater, zvěřinový tatarák, kančí žebírka, tafelspitz, konfitovaná kachna a mnoho dalšího, doplněné bezedným lokálním vínem a pivem. Dobovou hostinu si užijete každý čtvrtek od 18 do 22 hodin v restauraci Augustine. Neomezená konzumace jídla, lokálního vína a piva vyjde na 1390 Kč na osobu. Děti do 12 let mají 50% slevu a děti do 6 let konzumují zdarma.