Sváteční adventní čas je tou správnou příležitostí dopřát si delikátní gurmánské zážitky. Tým pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera v oblíbené pražské restauraci Červený jelen připravil speciální menu surf ‚n‘ turf. Hlavní chod kombinující mořské plody (surf) a červené maso (turf) je v nabídce od čtvrtka 16. prosince do neděle 19. prosince.
Pokrm ve stylu surf and turf nebo-li surf ‚n‘ turf zpravidla tvoří humr, krevety, chobotnice nebo hřebenatky, které mohou být grilované, smažené, pečené či vařené, a spolu s nimi typicky hovězí steak s hustou omáčkou.
V Červeném jelenovi se bude podávat ocas z kanadského humra, chobotnice, steak z Wagyu svíčkové, Sirloin steak Wagyu. Vše grilované na inferno grilu a podávané s grilovanou mrkví, červenou řepou, pečenými topinambury a omáčkami Béarnaise a lanýžovou. V rámci oběda i večeře lze zakoupit kombinaci surf ‚n‘ turf, ale také pouze surf nebo turf.
CategoriesNezařazené