J

Japonská degustační večeře pod hvězdným nebem

Vydejte se na nezapomenutelnou gurmánskou cestu po zemi vycházejícího slunce do Four Seasons Hotel Prague. Střešní restaurace MIRU vás zve na unikátní gastronomický zážitek se soukromou atmosférou na jedné z nejexkluzivnějších teras v Praze s výhledem na Pražský hrad a Karlův most.

Degustační menu, jehož koncept připravil regionální japonský kuchař Four Seasons, Mitsuru Tsukada, ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem hotelu, Marcem Venerusem, seznamuje návštěvníky skrze tradiční techniku a ingredience s nezaměnitelnou podstatou japonské kuchyně.

Restaurace MIRU tak naláká na devítíchodové degustační menu s názvem Japonsko na dlani, v němž nebude chybět ústřicový shot, losos ve stylu takaki s hořčičným miso, královský krab s wakame, černá treska s yuzu miso nebo wagyu s teriyaki lanýžovou omáčkou. Sladký závěr delikátně splní mučenkové mochi a karamelizovaný dort s matcha sorbetem.

Na gourmet cestu Japonskem můžete vyrazit vždy od úterý do soboty v 18 hodin. Degustace s dechberoucím výhledem na Pražský hrad a krásy historického centra si díky limitovanému počtu čtyř stolů užijete v dokonale intimní atmosféře. Menu vychází na pět tisíc korun, dodatečné vinné párování pak vyjde o dva tisíce korun více. 

CategoriesNezařazené