Vydejte se na nezapomenutelnou gurmánskou cestu po zemi vycházejícího slunce do Four Seasons Hotel Prague. Střešní restaurace MIRU vás zve na unikátní gastronomický zážitek se soukromou atmosférou na jedné z nejexkluzivnějších teras v Praze s výhledem na Pražský hrad a Karlův most.
Degustační menu, jehož koncept připravil regionální japonský kuchař Four Seasons, Mitsuru Tsukada, ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem hotelu, Marcem Venerusem, seznamuje návštěvníky skrze tradiční techniku a ingredience s nezaměnitelnou podstatou japonské kuchyně.
Restaurace MIRU tak naláká na devítíchodové degustační menu s názvem Japonsko na dlani, v němž nebude chybět ústřicový shot, losos ve stylu takaki s hořčičným miso, královský krab s wakame, černá treska s yuzu miso nebo wagyu s teriyaki lanýžovou omáčkou. Sladký závěr delikátně splní mučenkové mochi a karamelizovaný dort s matcha sorbetem.
Na gourmet cestu Japonskem můžete vyrazit vždy od úterý do soboty v 18 hodin. Degustace s dechberoucím výhledem na Pražský hrad a krásy historického centra si díky limitovanému počtu čtyř stolů užijete v dokonale intimní atmosféře. Menu vychází na pět tisíc korun, dodatečné vinné párování pak vyjde o dva tisíce korun více.