J

Jimmy Choo Café i Mussel Week: 3x gourmet trip

Zatoužili jste po nových chutích, designových interiérech a omamných bublinkách? Máme pro vás tři tipy, kam vyrazit. 

 

Prague Mussel Week

 

Poslední zářijový týden v pražské metropoli bude patřit čtvrtému ročníku Prague Mussel Week. Food festival zaměřený zejména na podávání mořských mušlí z Nizozemska. Letošní slávky se navíc mohou dle výlovců pochlubit neobyčejně vysokým podílem masa. Fine-diningové kreace s čerstvými mušlemi nabídne i několik podniků ze sekce luxury, mezi nimiž nechybí Les Moules, Zdenek’s Oyster Bar, La Gare, karlínská Sanduga Fusion restaurant, zavedený Ginger & Fred či zámecká restaurace Chateau St. Havel

 

Jimmy Choo Café

 

Záliba designéra Jimmy Choo v syté růžové se zračí v každém kousku nově otevřené pop-up kavárny v Londýně. Lokací fuchsiového lounge prostoru je páté podlaží a sousedství prestižních butiků v obchodním domě Harrods. Dekor se zlatými zrcadlovými detaily našel inspiraci v poslední kolekci kabelek Varenne Avenue. Na menu nechybí jahodové éclairy, kostky čokoládovo-malinové pěny či selekce mini sendvičů. Kavárenský pop-up obuvnické ikony potrvá do konce září.

 

Autentické bubliny

 

Pražský wine & champagne bar Autentista uvedl vlastní edici šampaňského. Jejich 1er Cru Non Dosé vzniklo pod rukama francouzského vinaře Cyrila Bonneta z rodinného vinařství Champagne Bonnet-Ponson. Cuvée dostupné pouze v baru na Řetězové ulici tvoří hrozny z pětatřiceti vinic, zrálo pět let v lahvi na kvasinkách a odstřeleno bylo bez přidání cukru.

CategoriesNezařazené