GURMET

Novinky v Café Buddha

Nové menu vychází ze základů thajské kuchyně a je doplněno o sofitikované a originální pojetí šéfkuchařky Sofie.

Na menu se objeví Beef and Green Mango Salad, ve kterém najdete rozpadající se vláčené hovězí maso se sladkokyselým mangem a chilli omáčkou nahm jim.

Z Bali lze ochutnat recepturu na jemné kari s kalamáry vařenými metodou sous vide.

Indii na menu zase ztělesňuje Kerala Fried Chicken, tedy jemné kuřecí kousky s cizrnou, vařené v domácí indické rajčatové omáčce.

Stálicemi, které si nové menu zachová, jsou Jungle Curry Duck – robustní pikantní kachní kari bez kokosového mléka a Singapore Chilli Crab – delikátní křupavé krabí maso se singapurskou chilli omáčkou, měkkým vejcem a zázvorem.

Určitě si k místním asijských specialitám dopřejte signature koktejly, které na míru namíchali barmani z Tretter’s Cocktail Baru a z Black Angel’s Baru. Jsou jimi Yuzu Pepper Prosecco, Ginger and Mango Martini a Thai Sabai.

Café Buddha Balbínova

Podobné články