GURMET HOT NEWS

Mourad Haddouche Dossier V Zátiší

Michelinský šéfkuchař, Francouz Mourad Haddouche Dossier, který bude v Praze od od 11. do 15. září 2018 si, pro návštěvníky restaurace V Zátiší, připravil skvostný kulinářský zážitek.

Svou první michelinskou hvězdu získal Mourad v roce 2010 v restauraci Louiseau des Vignes a dodnes nedá dopustit na svou rodnou marseilleskou kuchyni, kterou rád doplňuje o mezinárodní chutě.

Menu, které si pro návštěvníky restaurace připravil:

Šneci v coulis ze zelených fazolek a maniokovým chipsem

Teplá kachní játra foie gras s perníkem a jablky

Bramborové špagety carbonara s vaječným parfait, uzenou šunkou, sýrovou emulzí a lískovými oříšky cazette du Morvan

Knedlíček z candáta se sladkou hořčicí a sušeným hroznovým vínem

Kachní prso s amarantem, nakládanou ředkví a černým rybízem

Teplý mandlový dortík s čerstvým rebarborovým kompotem s malinami, bylinkami a růžovými květy

V Zátiší

Podobné články