GURMET HOT NEWS

Pohodová kavárna Hergetovy cihelny

Malostranská Hergetova Cihelna rozšiřuje své služby o stylovou kavárnu, jejíž nabídka je odlišná od nabídky samotné restaurace, neboť sází na jednodušší a rychlejší jídla.

Hosté mohou vybírat ze čtyř druhů krásně křupavých pizz, které pro restauraci připravil italský pizzař, ale největší úspěch u hostů mají znamenité burgery, připravené z prvotřídního hovězího plemene Black Angus z farmy Velkostatek Tetín.

Co se týče dezertů, tak každý den se v kavárně připravuje půl tuctu zajímavých dortů a koláčů, jakými jsou klasický Sacher či věneček a čistě sezónní koláče od meruňkového po švestkový.

Na požádání lze přinést také menu z restaurace, jehož letním trumfem je „vymazlená“ britská klasika Fish and Chips, připravená z čerstvého masa lahodného halibuta, které je podávané s teplou tatarskou omáčkou, hráškem a domácími rajčaty. Dalším oblíbeným hitem je pak luxusní bramborák servírovaný s kaviárem z lososovitého pstruha, koprem a zakysanou smetanou.

Hergetova cihelna

Podobné články