Přeskočit na obsah
CarTec Group
Adresa

CarTec Praha s. r. o.
Průběžná 76
100 00 Praha 10

Přejít na kontakty
CarTec Praha s. r. o.

O SPOLEČNOSTI

Společnost CarTec Praha, člen skupiny CarTec Group, je autorizovaným prodejcem vozů BMW a motocyklů BMW Motorrad.

CarTec Praha je členem skupiny CarTec Group a působí v Praze od září 2012. Od podzimu 2019 jsme otřevřeli zcela nový showroom za účelem komfortu a rozšiřování služeb našim zákazníkům.

CarTec Praha je vybaven moderními diagnostickými přístroji včetně testu brzd a tlumičů, přístroje pro seřizování adaptivních světlometů, aktivního tempomatu, měření emisí, plnění klimatizace atd. Samozřejmostí jsou klempířské a lakýrnické práce.
Pracovníci společnosti CarTec Praha se věnují každému zákazníkovi individuálně dle jeho konkrétních potřeb a snaží se vyhovět všem jeho požadavkům. Tato filozofie firmu zařadila na první místo v loajálnosti zákazníků v rámci sítě dealerů BMW v celé České republice.

Služby

Rádi Vám zajistíme veškeré služby spojené s financováním, přihlášením či pojištění Vašeho nového nebo ojetého vozu. Zapůjčíme Vám náhradní vůz po dobu opravy či originální střešní nosiče a další transportní komponenty. Rovněž Vám zajistíme veškeré služby STK.

Pojištění

Jsme smluvními partnery a servisy pojišťoven Kooperativa pojišťovna, a.s., Allianz pojišťovna, a.s., Česká podnikatelská pojišťovna a.s. a UNIQA pojišťovna, a.s. Zajišťujeme komplexní řešení pojistných událostí včetně prohlídky automobilu a zapůjčení náhradních vozidel bez odečtu pevných nákladů. Profesionálně proškolený a připravený personál Vám poskytne pomocnou ruku vždy, kdykoliv to budete potřebovat.

  • Autorizovaný prodej nových vozů BMW a vozů BMW Premium Selection
  • Záruční i pozáruční servis vozů BMW
  • Autorizovanou lakovnu a karosárnu
  • Půjčovnu originálního příslušenství BMW
  • Obchod s oblečením a doplňky BMW Boutique – www.bmw-lifestyle.cz