L

Leden ve znamení masopustu

Ty nejvybranější masopustní lahůdky si můžete vychutnat v pražské restauraci Mlýnec. A to po celý leden!

Zdejší šéfkuchař Marek Šáda se totiž v prvním menu letošního roku inspiroval kuchyní našich babiček a vytvořil kombinaci tradičních českých pokrmů, tak typických pro aktuální mrazivé období.

Fanoušci brunchů určitě rádi využijí speciální akci, která připadá na sobotu 26. a neděli 27. ledna. V daný víkend totiž na návštěvníky čeká skutečně bohatá hostina, jež bude k mání od 11:30 do 15 hodin.

 

Lednové masopustní menu

Vepřová paštika a křupky, růžičková kapusta, zelí

Pražská šunka, řepa, křen, kmínový chléb

Grilovaný hřbet z přeštíka, brambory, kroupy, majoránka, smažená cibule

Domácí buchty, hrušky, citronová omáčka

  

 

 

 

Masopustní brunch

(26. a 27. 1. 2019)

Předkrmy

Vepřová paštika s foie gras – Listový salát s pečenou řepou – Vepřové křupky

Gulášová polévka z hlívy ústřičné

Hlavní chody

Treska pošírovaná v másle s krustou z klobásy od Dolejších – Trhaný bůček s hořčičným semínkem, zázvorem a demi glace – Domácí prejt s nastavovanou kaší a domácí fermentované zelí

Dezerty

Hanácké koláče (dle receptu, který šéfcukrářka Mlýnce, Františka, získala od své babičky) – Boží milosti – Zmrzlinový bar a nápoje

Mlýnec

CategoriesNezařazené