Restaurace La Veranda představuje sezónní menu, které můžete ochutnat až do konce března.
Místní executive chef Radek David získal koncem roku 2018 stříbrnou medaili na Culinary World Cupu, jenž je jednou ze 6 nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě. Samotná La Veranda dosáhla ocenění 3 Zlatých lvů v rámci Nejlepších českých restaurací společností TopLife Czech.
Radek si spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem připravili nové menu plné neuvěřitelných chuťových spojení:
Marinovaný siven, salátová okurka, čočka beluga, koprový krém a pěna z citronového podmáslí
Terina z křepelky a uzeného vepřového kolena, džem z uzeného špeku, krém z dijonské hořčice a zelenina
Hovězí květová špička, pyré z lilku a misa, česnekový konfit, květák, glazé s hovězím morkem
Variace ze selátka, pyré z červeného zelí, datle, kapusta a kroupové rizoto s gremolátou
Panenka z divočáka, celerové rizoto, pyré z řepy a černého rybízu, bramborový fondant, omáčka z červeného vína a jalovce
Hruška ve svařeném víně se zázvorem, perník, pyré z datlí medjool, zmrzlina s griotkou, hroznové víno a gel z vína