V asijské restauraci Sia se bude od 3. do 5. února 2019 podávat speciální tříchodové menu minimálně pro dvě osoby.
Pod vedením vietnamského kuchaře Kevina Nguyena Viet a šéfkuchaře Jiřího Štifta si tým restaurace Sia připravil speciální menu, které se bude skládat z asijských pokrmů, jež kuchaři uzpůsobili evropským chutím.
1. chod:
Jarní závitky s krevetami, zeleninou a sladkou čili omáčkou
Knedlíčky plněné vepřovým masem s pažitkou, čínský černý ocet, sezam
Vietnamský rýžový koláč s mungo fazolemi a vepřovým masem
Salát z nakládané zeleniny
2. chod:
Mořský vlk vařený na páře, jarní cibulka, zázvor, sójová omáčka a sezamový olej
Restované skleněné nudle se zeleninou a krevetami
Pak choi s česnekem a rýžovým vínem
3. chod:
Rýžové knedlíčky s pistáciemi a sabajonem z rýžového vína
Čerstvé ovoce s mučenkovým sorbetem a mandarinkovým sirupem (mango, papája, longan, ananas, meloun cantaloupe)
Je nutná rezervace.