Do poloviny března se ve fine diningové restauraci Kampa Park podává polární treska skrei, která se smí lovit pouze v zimních měsících.
Při sestavování menu z tresky skrei se šéfkuchař Kampa Parku, Marek Raditsch, inspiroval ve Skandinávii, především v Norsku a Švédsku, kde má sezónní menu z polární tresky dlouhou tradici.
Skrei menu za cenu 1 350 Kč sestává ze 4 lahodných chodů:
Amuse bouche v podobě jater z polární tresky s jarní cibulkou, citrónovým gelem a vajíčkem
Krémové polévky z polární tresky s kokosovým mlékem, citrónovou trávou a zeleninou
Pečené polární tresky s květákovým pyré, tapiokovými perlami, křupavým merlíkem a omáčkou beurre blanc se srdcovkami
a dezertu: Rýže à la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem
Členové klubu Kampa Group mají navíc po celý únor všechna set menu se slevou -25 %.