Vynikající brunche se v art deco restauraci La Rotonde podávají jak v sobotu, tak v neděli.
Zdejší šéfkuchař Roman Paulus připravil zajímavé menu, na kterém hosté najdou třeba hovězí a lososové carpaccio nebo schwarzwaldskou šunku, lahůdky, které naladí chuť na hlavní chody. Ty jsou velmi rozmanité, aby si vybral i ten největší gurmán, kterého nadchne klasika v podobě pečené kachny se zelím a výběrem knedlíků, bohatá nabídka perfektně připravených ryb a mořských plodů či dobroty navařené speciálně pro vegetariány. No a lahodný čokoládový mousse, anebo crème brûlée, celou hostinu krásné završí.
Brunche se v La Rotonde o víkendech podávají od pravého poledne až do půl čtvrté.
Cena víkendového brunche je 1 499 Kč za osobu, a to včetně piva, vína a nealkoholických nápojů. Lze si ovšem objednat i brunch bez alkoholu za 1 199 Kč.
Děti mladší 12 let mají brunch za cenu 699 Kč.