S

Správné „načasování“

Severočeský kavárenský řetězec Lagarto svých pět stávajících poboček na konci dubna obohatí o další, situovanou v Teplicích.

Ta jako jediná nebude kavárnou, ale gastronomickým projektem zvaným Lagarto J&J, který přiláká hosty z celého kraje i okolí. Podnik bude k navštívení ve třetím patře s velkou terasou, jež nabídne unikátní výhled Teplice.

Kuchyni bude vládnout šéfkuchař Jacob Racek, který do této chvíle působil v mosteckém Deli by Lagarto, který po boku severočeského gastronomického vizionáře a majitele Lagarta, Jana Hawelky, dává vzniknout Lagartu J&J (Jan & Jacob). Originální koncept provozu restauraci rozdělí dle „časového plánu“ na několik funkčních úseků s klouzavým funkčním provozem: od 8:00 do deseti dopoledne se tu budou servírovat snídaně, mezi desátou a jedenáctou zde bude kavárna, od 11:00 do 14:00 se zde návštěvníci naobědvají. Ve dvě odpoledne se otevře cukrárna, kterou v 17:30 nahradí aperitiv bar, jenž se po hodince a půl změní v místo na večeři, kterou tu bude možné pojíst až do deseti večer.

Lagarto J&J

CategoriesNezařazené