Zmrzlinový salon Crème de la Crème v Národní ulici rozšiřuje nabídku o celodenní snídaně.
Filozofie Crème de la Crème je postavena na těch nejkvalitnějších a poctivě vybraných surovinách, a to platí také u nových snídaní. Honza Hochsteiger odebírá bio chléb z pekárny Eska, pražskou šunku z Ambiente Naše maso, vejce z rodinné farmy Václava Matouška a granolu pro sladkou variaci snídaně v Crème de la Crème vyrábí sami ve své řemeslné pekárně.
Snídaňové nabídce zmrzlinového salonu dominují obložené chleby z Esky. Ty jsou lehce opečené na másle a dát si je lze s pražskou šunkou a sýrem, sázeným vejcem či s míchanými vejci a lososem. Sáhnout je možné také po salátu s mozzarellou nebo tofu. Pro zastánce sladké snídaně je připraven řecký jogurt s domácí granolou a ovocem. V nabídce jsou dále palačinky z pohankové mouky ve slané variantě s rajčaty a tofu, či ve sladké s nutellou, marmeládou nebo jablky a s bohatou porcí šlehačky. Ty, co mají chuť jen na něco malého, potěší kanapky s lososem, šunkou, sýrem, olivami a sušenými rajčaty.