Šéfkuchař Radim Gerlich odhalil nové pokrmy plné jarních chutí a bylinek, které lze ochutnat pouze v La Loca už od 24. dubna.
Hosté mohou vyzkoušet lehký salát se zeleným i bílým chřestem, speciální sabich sandwich s lilkem a hummusem, ravioly s houbami a chřestovou omáčkou či velmi oblíbené rizoto se zeleným hráškem, parmazánem a jehněčím brzlíkem, kdy nejvýraznější novinkou na menu je ovšem hovězí steak s kedlubnovým pyré a harissou.
Nové sezónní menu (dostupné od 24. 4.)
Zelený a bílý chřest, maliny, křupavý pršut, vejce 63 °C
Sabich sandwich (smažený lilek, tahini, hummus, vejce, omáčka amba)
Rizoto se zeleným hráškem, parmazánem, máslem a jehněčím brzlíkem
Ravioly s houbami, ricottou, liškami a chřestovou omáčkou
Steak Picanha, kedlubnové pyré, harissa