Na novém kreativním menu fine diningové restaurace Triton zaujme fermentované srnčí i steak z plemene wagyu.

„Baví mě dynamická a svěží kuchyně, v níž se hojně kombinují nejen kuchařské techniky, například fermentace masa s vařením ve vakuu, ale také národní, na první pohled naprosto odlišné kuchyně, třeba francouzská s japonskou,“ svěřuje Tomáš Horák, malíř a šéfkuchař restaurace Triton, který má za sebou zkušenosti z pětihvězdičkových hotelů ve Francii, Německu a Rakousku.

Na menu návštěvníci najdou steak z bohatě mramorovaného masa japonského skotu wagyu, servírovaný s uzenou dýní a čínským salátem osmaženým v tempuře, ale i fermentovaný sous vide srnčí hřbet podávaný s chaldivým brusinkovým sorbetem nebo úhoř s uzenou šlehačkou a šafránem.

Triton Restaurant

CategoriesNezařazené