P

Poklona slavným proudovým letadlům: Robot Albatros

Letošní rok byl u tuzemské značky Robot velmi aktivní. Nejenom, že rozšířila svou historiky první kolekci Graphic, ale prezentovala se také svou první ryze dámskou kolekcí Ida. Dnes, 1. října, přichází Robot s další nepřehlédnutelnou novinkou letošního roku, a to uhrančivými pilotními hodinkami Albatros, které představují poctu stejnojmennému českému cvičnému proudovému letadlu Albatros L-39.

„Model Albatros je další zajímavý přírůstek do našeho spektra hodinek Robot. Jsme rádi, že jeho uvedením oslovíme další skupinu zákazníků, a to tu, která vyhledává letecké hodinky,“ říká Josef Zajíček, CEO a spoluzakladatel značky Robot.

Milovníci hodinek, letectví a české historie tak dostávají nyní do rukou nevšední mechanické 44mm hodinky vyžadující manuální nátah. Jejich číselník svou barevností a rozložením ukazatelů přímo odkazuje k šedivé přístrojové desce letadla se žlutými detaily.

Na dvanácté hodině okamžitě zaujme ukazatel osmihodinové rezervy chodu. V ose na šesté hodině je pak mimostředný kruhový ukazatel sekund, jehož součástí je také apertura s ukazatelem data. Na deváté hodině zdobí šedý číselník gravírovaný nárys letadla Albatros, na třetí hodině mu kontruje logo značky Robot, čímž je dosaženo dokonalé optické vyváženosti designu. V nabídce budou v pražském butiku Robot v Maiselově ulici, a to za 158 000 Kč.

CategoriesNezařazené