Brunch, kde šumivé víno teče proudem, a nechybí dětský koutek
Kdo by nemiloval pozdní nedělní brunch? V Brick’s si na něm můžete vychutnat bohatý výběr specialit z masa a ryb přímo od šéfkuchaře Pavla Sapíka a jeho týmu. Specialitou je také „cooking station“, kde Vám na míru připraví pokrmy z krevet, mušlí a humra. Vše je doplněno o čerstvé saláty, výběr sýrů, krájeného masa, ovoce a minidezertů. Celým brunchem vás navíc bude provázet živá hudba.
Za 1690 Kč na osobu vás čeká také neomezená konzumace šumivého vína, tuzemské a zahraniční bílé a červené víno, pivo, nealko a teplé nápoje. I děti jsou na nedělních brunchích vítané – do 6 let dokonce zdarma, do 12 let se pak platí 600 Kč za osobu. Děti se mohou zabavit v dětském koutku pod dohledem hostesky, abyste si brunch naplno užili.
Nedělní brunche se odehrají 23. února, 30. března, 13. dubna, 25. května, 15. června, 20. července a 24. srpna.
Valentýn láká na degustační menu
Nespokojte se s obyčejnou večeří v restauraci a zarezervujte si na den svatého Valentýna rovnou speciální degustačni menu v Brick’s. Za 2600 Kč na osobu se bude servírovat valentýnské menu, které otevírá amuse bouche, po němž následuje ceviche z pražmy královské s koriandrem, limetkovým dresinkem, melounem cantaloupe, guacamole pěnou a černým kaviárem Ossetra. Vaše chuťové buňky následně pohltí terina z kachních jater foie gras, zauzená kachní prsa, čokoládový curd, pomerančový gel a kumquatový konfit na domácí briošce.
Poté následuje mořský ďas v italské slanině pancetta s hráškovým pyré a rybí jus, dále royal steak z argentinského plemene Angus s černými lanýži, glazírovaná zelenina, bramborové pyré a sos Sauternes, a jako sladká tečka uzavírá degustační kompozici jahodový „financier“ s domácí zmrzlinou z růžových lístků a pralinkami z červených grepů, granátové jablko a dehydrované maliny. V ceně je také welcome drink v podobě rosé Baglietti.