D

Dopřejte si o Velikonocích symfonií chutí pod taktovkou šéfkuchaře Ondřeje Slaniny

Protagonista populární kulinářské televizní show „Kluci v akci“, šéfkuchař Ondřej Slanina, Vás srdečně zve na velikonoční hodování. Jaro už se hlásí, a tak si můžete příjemné počasí a první sluneční paprsky vychutnat společně s rodinou či přáteli nad vynikajícím jídlem a v inspirativním prostředí našich restaurací – restaurace Ginger & Fred v Tančícím domě a v Zámecké restauraci Chateau St. Havel. Svěží menu nabízí vše, co patří k Velikonocům, a vzdává hold jaru. Velikonoční menu v obou restauracích k dispozici od 18. do 21. dubna 2025.

 

Restaurace Ginger & Fred v Tančícím domě

 

Dokonalou souhru vynikajícího jídla, moderního interiéru a milé obsluhy doplňují v restauraci Ginger & Fred bezkonkurenční výhledy na Pražský hrad a řeku Vltavu. Na Velikonoce vás jako předkrm vás čeká králičí terina s makovou brioškou, hořčičným gelem a marinovanou zeleninou, dále králičí krémová polévka s medvědím česnekem a pečenou oplatkou. Jako hlavní chod následují grilované jehněčí kotletky se špenátovým pyré, pečenou polentou máslovou kukuřicí a jehněčím glazé. Jako dezert se bude servírovat mrkvový cheesecake s citrónovým gelem a čokoládovou zmrzlinou Cena menu je 1290 Kč na osobu.

 

Zámecká restaurace Chateau St. Havel

 

Hřejivé prostředí Zámecké restaurace doplňují výtečné kulinářské poklady šéfkuchaře Ondřeje Slaniny. Pokrmy v restauraci jsou založeny převážně na původních recepturách klasické české a evropské kuchyně a kreativně obohacené o poznatky moderní gastronomie. Ve velikokočním menu vás čeká králičí paštika v krustě z medvědího česneku se sušeným vejcem, lanýžová brioška a karotkový gel. Poté si budete moct vychutnat špenátový krém s pošírovaným vejcem a smetanou. Hlavní chod přinese trhané jehněčí koleno pečené v listovém těstě, nákyp z anglické slaniny, baby karotku, batátové pyré a omáčku z černého česneku. Jako dezert uchvátí pistáciová panna cotta s čokoládovým želé a karamelovou oplatkou. Cena za menu je 990 Kč za osobu.

CategoriesNezařazené