L

La Veranda zve na silvestrovský večer s exkluzivním menu

Restauratér Yurij Kolesnik a jeho tým z restaurace La Veranda připravili pro silvestrovský večer 2025 výjimečný gurmánský zážitek. Hosté se mohou těšit na slavnostní menu o devíti chodech, které propojuje špičkové suroviny, nápadité kombinace a atmosféru fine diningu v centru Prahy.

 

Večer odstartuje amouse bouche v podobě tataráku ze stařeného hovězího s lanýžem, následovat bude například carpaccio z mušlí svatého Jakuba s mandarinkovou omáčkou a chilli či na másle pečený květák s kaviárem ze pstruha. Za zmínku jistě také stojí ragú z hrášku s telecím brzlíkem a smrži plněnými telecím. Hlavní chod obstará dančí hřbet s bylinkovou strouhankou, uzenou řepou a pyré z třešní.

 

Sladkou tečku zajistí první dezert – panna cotta z mléka s heřmánkovou zmrzlinou a medovou sušenkou a závěrečný dezert v podobě makovce se švestkami v červeném víně a tvarohovou zmrzlinou. La Veranda tak nabízí nejen špičkovou gastronomii, ale i elegantní a přátelskou atmosféru, ve které lze stylově a s noblesou oslavit příchod nového roku. Cena menu je 3990 Kč na osobu, rezervaci můžete provést na e-mailu office@laveranda.cz.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené