P

Podzim v BRICK’S: Halloweenské menu, svatomartinská husa i příprava na vánoční večírky

Dechberoucí výhled na Karlův most a Pražský hrad přímo u dynamicky proudící Vltavy. Sofistikované menu, které přináší sezonní speciality. Okouzlující prostředí jako stvořené pro privátní eventy. Vítejte v BRICK’S. Co vás tady na podzim čeká?

 

Restauraci BRICK’S najdete jen pár kroků od Karlova mostu a Pražského hradu – nemusíte se však bát hektické turistické atmosféry, naopak očekávejte skrytou oázu klidu na Starém Městě. Velkou dominantou restaurace, která je rovněž populární destinací pro vánoční večírky a firemní eventy, je celoroční terasa přímo u harmonicky proudící Vltavy, jež nabízí nerušený výhled na největší dominanty Prahy. Samotná restaurace pojme až několik stovek hostů a je ideálním místem nejen pro gourmet večeře či pracovní obědy, ale také pro firemní večírky, svatby nebo soukromé oslavy. Samostatný prostor Café Cihelna, propojený s Muzeem Franze Kafky, pak poskytuje intimnější zázemí pro menší eventy či konference. Díky kombinaci sofistikovaného cateringu, diskrétní atmosféry a prestižní lokality je Café Cihelna vyhledávanou volbou i pro náročnou korporátní klientelu. Oba prostory jsou však koncipovány tak, že si v nich užijete i klasický večer v soukromé atmosféře ve dvou. Na co BRICK’S aktuálně láká?

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Halloweenská gourmet meta

 

Kromě klasického komplexního menu, které se obměňuje s ohledem na sezonní ingredience, přináší BRICK’S i atraktivní speciální menu. Ode dneška až do konce října si můžete zajít na delikátní halloweenské menu, kde vás jako předkrm čeká dýňový hummus, mozzarella plněná olivami a sušenými rajčaty, drobenka z pumperniklu a mikrogreens. Dále si můžete dát černou polévku z pečeného lilku s lebkovými krutóny. Jako hlavní chod zaujme mořský vlk, inkoustová omáčka, kaviár létajících ryb a hráškové pyré a nebo grilovaná kachní prsa, višňová omáčka s portským vínem, pyré z fialových brambor a glazovaná variace baby karotky. Samozřejmostí je i skvostná variace dezertů.

 

Očekávané svatomartinské menu se blíží!

 

Milovníci husy si pak můžou zapsat do diáře datum 11. 11., kdy v BRICK’S oficiálně začíná svatomartinské menu! Jako studený předkrm láká foie gras mousse cointreau s brioškou, zatímco jako teplý předkrm se bude servírovat grilované husí srdce, višně, husí pršut a kaštanové pyré. Nebude chybět ani tradiční husí kaldoun s husími droby, julienne kořenovou zeleninou a žemlovým knedlíkem. Očekávaný hlavní chod přinese pomalu pečenou celou husu s jablky, červené a bílé zelí, variaci knedlíků, lokše a calvados juice. Můžete si dát jen jednu porci a nebo přizvat i své blízké či kolegy a objednat si rovnou celou husu, která zasytí 4 až 6 osob. Sladkou tečku obstará pošírovaná hruška ve svatomartinském víně s vanilkovým mascarpone, perníkovým crumble a svatomartinským rohlíčkem. Rezervaci v restauraci BRICK’S si můžete udělat zde. Dobrou chuť!

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené