P

Pleť jedna radost

V karlínském Health Point nově nabízejí zimní i jarní ošetření, která obnoví a omladí pleť, a navíc ji díky obsaženým vitaminům dostatečně vyživí.

Zimní ošetření Peeling Resulfacante je chemický peeling obličeje, který slouží pro celkovou obnovu pleti. Peeling díky obsahu 20 % AHA kyselin a kyseliny salicylové udržuje rovnováhu pleti a dodává jí pocit komfortu. Pro toto ošetření je ideální právě období podzimu a zimy, kdy na pleť nedopadá tolik přímého slunečního záření. Samotné ošetření je zcela bezbolestné, i když je možné, že bude během aplikace pociťováno jemné štípání v oblasti tváří. To ovšem po aplikaci zklidňujícího séra ihned zmizí, stejně jako mírné zarudnutí.

Jarní neinvazivní Face-lifting, jenž je prováděn přístrojem BTL Exilis, zlepší stav povadlé pokožky, zredukuje vrásky díky obnovení kolagenu v pleti a zároveň zpevní kontury obličeje. Ošetření je neinvazivní a nevyžaduje čas pro rekonvalescenci. Lze ho provádět v oblasti obličeje, podbradku, krku, dekoltu i očního okolí. Pro dosažení maximálního efektu se ošetření doporučuje absolvovat alespoň čtyřikát, v časovém rozpětí 7 až 14 dní. Terapie je zcela bezbolestná, i když po ošetření může být pokožka lehce začervenalá po dobu 15 minut.

Health Point

CategoriesNezařazené