L

Louis Vuitton na cestách

Už od roku 1998 promítá značka Louis Vuitton svého nomádského ducha do cestovních průvodců City Guide, které jsou vždy aktuální!

Svazek věnovaný Paří ži je obohacen o nové adresy, stejně jako předtím průvodce Bangkokem, Chicagem, Istanbulem, Los Angeles, Madridem, Miami, Rio de Janeirem, Římem, Šanghajem a Benátkami. Každé město je podáno pohledem nezávislých publicistů a přizvaných autorů z různých oblastí. Fotografky Françoise Huguier a Ouka Leele zvou do Paříže a Madridu, herec Jeff Goldblum do Los Angeles, a umělec Ding Yi dává nahlédnout do „jeho“ Šanghaje.

Unikátní edice cestovních průvodců osloví cestovatele, kteří jezdí za zážitky a příjemně strávenými chvílemi, ale i ty, kteří se do uvedených destinací dostávají na pracovní cestě. Snado díky nim najdete kouzelné butikové hotely, luxusní restaurace i sousedská bistra, oblíbené místní trhy i kořenářství, starožitnictví a designové butiky, muzea, obchody, památky a „utajená“ místa, která stojí za návštěvu!

Edice Louis Vuitton City Guide je k mání i v digitální podobě. Mobilní aplikace pro iPhone či iPad disponuje kompletním katalogem měst a aktualizovaným seznamem doporučených adres.

Louis Vuitton

CategoriesNezařazené