V malostranské Hergetově cihelně si pro hosty připravili předpremiéru jarního menu, které bude možné ochutnat až do konce února.
Návštěvníci budou mít možnost nahlédnout šéfkuchaři pod pokličku a současně se zúčastnit procesu tvoření. Pokrmy, které v pomyslné předpremiéře nového menu hostům zachutnají nejvíc a budou nejčastěji sdílené na Facebooku či Instagramu, se dostanou na oficiální menu restaurace.
Z nabídky lze vyzkoušet:
Žitný toast se sýrem roquefort a vlašskými ořechy
Křupavý krevetový sendvič s chilli dresinkem
Tatarák z jeleního masa, namíchaný se smetanovou zálivkou a kaviárem Löjrom, servírovaný s křupavými chipsy z vepřové kůže
Ravioly plněné kachními srdíčky
Bisque z raků
Hovězí jazyk ve formě špízu s jogurtovým dresinkem, chilli a křupavými bramborami
Křehké selečí kotletky podávané s cizrnovým pyré, sladkými bramborami, rajčaty a čabajkou
Ananas v křupavém těstíčku s vanilkovou omáčkou a slaným karamelem
Taštičky plněné vlašskými ořechy se zmrzlinou ze sušených švestek