„Sneak peek“ menu

V malostranské Hergetově cihelně si pro hosty připravili předpremiéru jarního menu, které bude možné ochutnat až do konce února.

Návštěvníci budou mít možnost nahlédnout šéfkuchaři pod pokličku a současně se zúčastnit procesu tvoření. Pokrmy, které v pomyslné předpremiéře nového menu hostům zachutnají nejvíc a budou nejčastěji sdílené na Facebooku či Instagramu, se dostanou na oficiální menu restaurace.

Z nabídky lze vyzkoušet:

Žitný toast se sýrem roquefort a vlašskými ořechy

Křupavý krevetový sendvič s chilli dresinkem

Tatarák z jeleního masa, namíchaný se smetanovou zálivkou a kaviárem Löjrom, servírovaný s křupavými chipsy z vepřové kůže

Ravioly plněné kachními srdíčky

Bisque z raků

Hovězí jazyk ve formě špízu s jogurtovým dresinkem, chilli a křupavými bramborami

Křehké selečí kotletky podávané s cizrnovým pyré, sladkými bramborami, rajčaty a čabajkou

Ananas v křupavém těstíčku s vanilkovou omáčkou a slaným karamelem

Taštičky plněné vlašskými ořechy se zmrzlinou ze sušených švestek

Hergetova cihelna

CategoriesNezařazené