Šéfkuchaři fine diningové restaurace Benjamin sestavili vegetariánské menu, které bude k ochutnání vždy jeden pátek a jednu sobotu v měsíci.
Už tento měsíc mohou návštěvníci restaurace Benjamin ochutnat jarní vegetariánské menu executive chefa Štěpána Návrata a šéfkuchařů Radka Jakubce a Tomáše Torhana.
Jarní vegetariánské menu:
Tatarák z pečené řepy, fermentovaná špalda, sušený žloutek a tvarůžek, uzená majonéza, langoš
Brambora, pórek, libeček, smažená brambora, hlíva ústřičná, špenát
Pšenice, kopr, kozí sýr, červená paprika
Pirohy, petrželová omáčka, hořčičné semínko, pastinák
Tuřín, topinambur, čočka
Tatranka, čokoládová pěna, chips, ořechový crumble, nugát, rakytník
Čtyřchodové menu stojí 899 Kč a začíná vždy od 17:45, zatímco menu o šesti chodech startuje ve 20:15 za cenu 1 299 Kč.
Nejbližší termíny: 12.4., 13.4., 10.5., 11.5., 7.6. a 8.6.