Kreativní ředitel značky Salvatore Ferragamo, Paul Andrew, vytvořil originální kabelku, která se stane dokonalým doplňkem pro život ve 21. století.

Z kabelky, i přes její nadčasovost, dokonale sálá historie a osobnost značky Salvatore Ferragamo. Za povšimnutí stojí například rukojeť nebo uzávěr kabelky, které jsou ve tvaru ikonického prvku Gancini, stejně tak jako hardware na pevně připojené klíčence. Každá kabelka boxyz má svůj unikátní zámeček a klíč, aby byla zajištěna dokonalá ochrana a bezpečí jejího obsahu. V kombinaci s lehkým a pevným rámem ve tvaru lichoběžníku dodává tento detail kabelce na důležitosti a přeměňuje ji spíše v osobní truhlu s pokladem. Boxyz je k dispozici ve třech velikostech, deseti různých barvách, čtyřech materiálech a už teď se lze těšit i na speciální edici s unikátním potiskem.

„Volba kabelky, která bude s vámi každý den, je velmi osobní volbou. Když jsem se tedy rozhodl vytvořit takovou, která je hodna nosit nejzákladnější a nejcennější věci v životě moderní ženy – a zároveň se sama stát jednou z těch věcí – začal jsem tím, že jsem se zeptal mnoha důležitých žen v mém životě na to, co je při výběru kabelky nejvíce zajímá. Každá odezva byla tak odlišná a různorodá jako ženy, které je sdílely, ale existovala také některá společná témata: soukromí, pohodlí, odolnost, krása a odvážnost. Boxyz kabelka je navržena tak, aby odpovídala na tyto potřeby a stala se přenosným, cenným a bezpečným prostorem pro osobní věci současné ženy, jenž byl vytvořen především díky expertíze společnosti Ferragamo.“ Říká o boxyz Paul Andrew.

Salvatore Ferragamo

CategoriesAgenda