V

Volnost má jméno Montblanc

Fotograf Dennis Leupold a hudebník Kristian Matsson se v nové kampani Montblanc vydávají do přírody, aby našli čistotu a inspiraci.

V dnešním rychlém a propojeném světě může být náročné nalézt vnitřní klid, abychom se mohli soustředit na věci, na nichž nám skutečně záleží. Napojit se na to, kým jsme, a na svět kolem nás, může být snazší, pokud se vypravíme ven, do přírody.

Nová kampaň značky Montblanc vypráví příběhy dvou lidí. Každý z nich jde svou vlastní cestou sebeobjevování prostřednictvím přírody, doprovázen hodinkami Montblanc 1858 Geosphere. Tyto hodinky z dílny společnosti Montblanc vzdávají hold legendárním strojkům Minerva z 30. let dvacátého století a ztělesňují ducha volné přírody.

Vizuály a filmy zachycují dva pozoruhodné muže uprostřed náročného pracovního dne, jak stále intenzivněji pociťují potřebu najít si cestu zpět k přírodě: módního fotografa Dennise Leupolda a zpěváka a textaře Kristiana Matssona, který vystupuje jako The Tallest Man on Earth.

Z rušného dne při focení zakázky a z dějiště koncertu plného natěšených fanoušků jsou oba protagonisté náhle přeneseni do přírody s jejími uklidňujícími scenériemi a zvuky. Jsou nevyhnutelně konfrontováni krásou všeho kolem nich, která jim pomáhá nalézt cestu zpět sami k sobě. Po celou dobu je jejich obličej ve stínu a objevuje se až na samém konci takový, jaký ve skutečnosti je. Oba jsou připraveni nechat za sebou důstojné dílo ve světě kreativity a cítí se mnohem smysluplněji.

„Někdy je snadné nechat se unést intenzivním tempem života a zapomenout, že nejlepší způsob, jak překalibrovat a znovu získat schopnost se soustředit, je nechat se okouzlit krásami přírody. Objevování přírody v jakékoli formě je úžasným zdrojem inspirace. Přispívá k rozvoji kreativity, ke štěstí i k nalézání vnitřní síly,“ říká Nicolas Baretzki, generální ředitel společnosti Montblanc. „Tím, že sdílíme výjimečné příběhy těchto dvou význačných osobností, které se z hektického pracovního dne přenesou do nádherné přírody, tak touto kampaní připomínáme všem, že i oni sami by se měli ponořit do volné přírody a najít tak způsob, jak znovu objevit spojení se sebou samým i se světem.“

Přírodní nádech kampaně v sobě odráží estetickou stránku hodinek Montblanc 1858 Geosphere. Tyto hodinky, inspirované stylem vintage, mají být důvěryhodným průvodcem pro neohrožené objevitele. Duch přírody se odráží v jejich bronzovém pouzdře, novém khaki ciferníku i pásku v „NATO“ stylu ve stejné barvě.

Montblanc

CategoriesAgenda