P

Podzimní delikatesy

Hosté restaurace V Zátiší budou v průběhu října moci vyzkoušet hřejivé menu, kterému vévodí dýně, houby, švestky i zvěřina.

Říjnové menu obsahuje čtveřici chodů, kdy dezert, v podobě pavlovy se švestkami, odkazuje k nedávné návštěvě alsaského šéfkuchaře Jérôme Jaegle. Jeho dezert hostům natolik zachutnal, že se jej v restauraci rozhodli podávat ještě po celý říjen.

Říjnové menu

Kořeněná indická dýňová polévka s koriandrovým olejem

Dančí filet s dýní, růžičkovou kapustou a sušeným špekem

Telecí svíčková a marinovaná hovězí žebra s divokou brokolicí, houbami shitake, telecím jus a vinaigrettem au Xérès

Pavlova s marinovanými švestkami a mátou

V Zátiší

CategoriesNezařazené