Představujeme SaSaZu Dim Sum Collection.

Unikátní kulinářství

Dim sum vzniklo v Číně před mnoha stovkami let. V posledních letech si však tyto knedlíčky natolik získaly západní svět, že vznikají celá menu, či dokonce specializované podniky. Nejinak je tomu v restauraci SaSaZu. Nově sem můžete vyrazit na dim sum kolekci, kterou připravil šéfkuchař Andy Tan.

Tradice doplněná modernou

Čínskou tradici však kombinuje se současnými fusion trendy, svěžími nápady a ingrediencemi. Vychutnat si tak můžete dim sum upravené smažením či klasickým napařením v bambusovém košíku. Jako hlavní ingredience náplní pak Andy zvolil hovězí a kachní maso, krevety či foie gras. Výsledkem je nezapomenutelný kulinářský zážitek z ručně připravených knedlíčků. Dim sum tak už dávnou nejsou pouze jídlem z pouličního čínského bistra, ale potěšením, které sdílíte s lidmi, jež máte rádi.

Pochutnat si můžete v jedinečném SaSaZu.

CategoriesNezařazené