Developerské projekty nabízí různé kombinace soudobé architektury a nadčasového designu, který se hodí jak pro multifunkční, tak pro čistě komerční či rezidenční objekty.

Architektonický skvost

Jedinečný projekt Erbenova Rezidence v pražských Hřebenkách developera EBM Partner a. s. zahájil prodej bytů.
Unikátní architektonický koncept navržený renomovaným studiem ADR s. r. o. s terasami a střešními zahradami kopíruje křivky strahovského kopce. Celé místo je přirozenou součástí úbočí a zapadá do okolní vilové čtvrti. Projekt je do detailů propracovaný nejen jako ideální rodinný domov, ale také jako místo pro inspiraci a relaxaci. Pro zachování soukromí je k dispozici pouze 20 bytových jednotek od 1 + kk po 5 + kk s neuvěřitelnou výměrou 250 m2, všechny byty s nadstandardním prostorem, vzdušností a designem. V okolí se kromě zeleně nachází i výběr mezinárodních škol a školek.

Erbenova Rezidence

Prostorné lofty

Industriální projekt Vanguard developera PSN, jenž by měl být dokončen v létě 2021, je v Česku jedinou rezidencí svého druhu. Kupci v něm najdou hned 148 skutečných loftů o výměrách 38 m2 až 626 m2, které i ty nejnáročnější klienty ohromí nejen vysokými stropy a velkorysými okny s jedinečnými výhledy na okolí, ale také propracovaným interiérovým designem. Někdejší továrna na výrobu leteckých přístrojů tak dostává novou podobu, která ladně propojuje historii místa se současností.

Projekt Vanguard

Soukromí v Troji

Developer CCP už prodal více než 80 % bytů i jeden penthouse projektu Chateau Troja Residence, kde postupně vzniká zahrada pod vedením zahradního architekta Ferdinanda Lefflera. Exkluzivních pent-housů o rozlohách 336 m2 až 566 m2 je k mání ještě pět. Dva z nich jsou jednopodlažní a tři řešené jako duplex, jeden z nich disponuje privátním wellness a další zase vlastním vinným sklípkem. Kolaudace projektu je plánována na konec tohoto roku a první obyvatelé se sem nastěhují už v březnu 2020.

Chateau Troje Residence

Soukromý park

Stavební práce na projektu Bleriot developerské skupiny Realism, situovaném v ulici Polaneckého v pražských Kbelích, se chýlí ke svému závěru. Rezidence o třech domech by tak měla být dokončena už letos. Součástí budoucího areálu se stane park o rozloze 6 500 m2, určený výhradně obyvatelům Bleriotu. Ti v něm najdou nejen dětské hřiště, ale i jezírko a běžeckou trasu.

Projekt Bleriot

Souznění s přírodou

Čimická Rezidence Čámovka developera Horizon Holding je ve fázi výstavby a měla by být hotová na konci roku 2021. Novým obyvatelům nabídne bytové jednotky o dispozicích 1 + kk až 5 + kk a výměrách 36,8 m2 až 125,9 m2. Projekt ze tří stran obklopuje zeleň a v parku mezi budovami, o jehož závlahu se postarají akumulační nádrže na dešťovou vodu, bude kromě dětského hřiště umístěn i hmyzí hotel a pítko pro ptáky.

Rezidence Čámovka