D

Designérská značka Alexmonhart představuje kolekci brýlí ART.09 FRAME

Milovníci avantgardy, minimalismu, propracovaných detailů a kvalitních materiálů pozor! Známá česká designérská značka Alexmonhart představuje novou kolekci brýlí, jež si jistě zamilujete. Na výběr je ze tří typů acetátových obrouček ve dvou velikostech, každé balení obsahuje 3 páry značkových čoček Carl Zeiss, které zvládne každý optik do obrouček jednoduše zasadit. Brýle, jejichž obroučky jsou vyrobeny z toho nejkvalitnějšího acetátu celulózy italské značky LA/ES, se ručně kompletují v Londýně.

Za značkou stojí manželé Alexandra Steklík Monhart a Daniel Steklík. Alex studovala filmovou vědu a francouzskou filologii a Daniel marketingovou komunikaci a mediální studia. To, že nevychodili módní obor, berou jako výhodu, díky níž mají jinak nastavené hodnoty pro věci, které vyrábí. Tou hlavní z nich je, že by zákazníka měly přežít, předávat se, dědit. A tuhle hodnotu chtějí udržovat i v rodinné firmě, do které se před pár měsíci narodil syn, který třeba jednou naváže na jejich myšlenku.

Acetátové brýle z kolekce Art.09 FRAME od Alexmonhart jsou od 10 000 Kč k dostání v Alexmonhart Studiostore (Praha 7) nebo online na www.alexmonhart.com

CategoriesNezařazené