U

Udělejte si radost kvalitním vínem z VINNYSHOP.CZ

Dochází vám v době karantény zásoby vína? Nevěste hlavu a objednejte si lahve těch nejlepších přímo z pohodlí vašeho domova. Společnost Good Wine Lover, provozující e-shop vinnyshop.cz, je navíc přímým dovozcem a distributorem vín a destilátů z věhlasných vinařských oblastí Francie, Itálie, Španělska, Německa, Rakouska, Austrálie a Nového Zélandu. Téměř veškerý sortiment je provázán exkluzivitou, a tedy výhradním zastoupením pro Českou republiku. Portfolio je sestavováno na základě dlouholetých gastronomických a sommeliérských zkušeností.

„Předně pro nás víno zůstává srdeční záležitostí, jak už napovídá sám název naší společnosti Good Wine Lover. Proto k němu přistupujeme s cílem splnit velká očekávání a náročné požadavky našich zákazníků. Kvalita a dostupnost je pevně zakotvena v naší firemní strategii. Zaměřujeme svoji pozornost na produkty od malých a středních producentů, až po ty, té nejvyšší kvality,“ říkají provozovatelé.

Chcete důkaz místo slibu? Nejsou pouze dovozci a distributoři. „Své práci rozumíme. Nabízíme profesionální služby v oblasti vína: řízené degustace, sommeliérský servis pro gastronomii, wine catering, poradenství v oblasti investic do vína, zřízení a správu vašeho vinného sklepa nebo cestovaní za vínem. Zakoupením vína to u nás zkrátka nekončí,“ dodávají.

AKCE 10+2 ZDARMA

Nouzový stav v Česku pokračuje, a tak je čas na dobré zprávy. Vyberte si 12 vín z nabídky GWL na vinnyshop.cz  a dvě nejlevnější máte zdarma. Když si jich objednáte 24, dostanete čtyři z nich jako dárek a asi nemusíme dodávat, že pokud si uděláte zásoby v podobě 30 vín, 6 k nim dostanete jako pozornost podniku. Věříme, že kvalitní vína zaženou každou krizi, tak na zdraví!

Nejen Vaše srdce, ale i Vaše smysly zaplesají nad jejich víny. Spoustu příjemných zážitků a překvapení s nimi vám přeje nejen Good Wine Lover, ale i vydavatelství Luxury Guide.

CategoriesNezařazené