C

Carolina Herrera uvádí nový dámský parfém jako poctu naší úžasné osobnosti

Good Girl Eau de Parfum Suprême je nejneodolatelnější vůně z linie Good Girl. Její odvážné složení boří pravidla parfumérství a vyzývá nás, abychom se postavili zavedeným zvyklostem.

Suprême se vrací k symbolickému kontrastu světla a stínu, vytvořeného první Good Girl v roce 2016, v čele s ikonickou květinou Carolina Herrera – jasmínem. Tyto bílé květy, naplněné bujarostí lesního ovoce a předávkováním bobů tonka, ukazují svou nejrozpustilejší stránku. Boby tonka překypují bohatou smyslností a lesní ovoce vyzařuje intenzivní šťavnatost. Když se potká něžný a jasný pugét egyptského jasmínu s tímto temným a troufalým duem, tak se směs stává ikonoklastickou. Tyto harmonické protiklady nás vybízí k posouvání hranic.

„Good Girl je pocta naší dualitě, našeho světla a stínu. Vědomí naší všestrannosti nás posiluje. Sami sebou budeme pouze v případě, že přijmeme všechny naše stránky, včetně těch špatných. Někdy je nutné porušit pravidla,“ říká Carolina A. Herrera, kreativní ředitelka vůní. „Naše nejzlobivější stránka je silná a svůdná. Chtěla jsem vytvořit vůni, která nás spojí s naším rebelským já, protože je tak dobré být za tu špatnou!“ A Good Girl Eau de Parfum Suprême je výsledek.

Bujně orientální 

Opulentní složení Suprême zachycuje naší rozmanitou osobnost. Díky vynikajícím ingrediencím a avantgardní struktuře oživuje orientálně gurmánské vůně. Lesní ovoce v hlavě parfému zdůrazňuje naší rozpustilost. „Gurmánský charakter v nás výrazně evokuje dětství a přenáší nás zpět do něj,“ popisuje parfumérka Louise Turner. Afrodiziakální osobnost egyptského jasmínu v srdci je zvýrazněna pižmovou odlišností lesního ovoce. Je to poprvé, co je tato odrůda jasmínu, známá svou intenzitou, součástí vůně Carolina Herrera. Symbolická svůdná dvojice je zintenzivněná krémovou texturou bobů tonka, které leží v základu vůně. Suprême v sobě nese největší podíl tohoto hřejivého akordu ze všech vůní linie Good Girl.

Tuto složku provází další ingredience, která se tradičně používá zejména v pánských vůních: vetiver. „Je velmi elegantní a připomíná bublinky v šampaňském, dodává vůni šmrnc,“ říká parfumérka. Spojení této jedinečné dvojice dodává modernost do kategorie orientálně květinových vůní.

Svůdná síla černých třpytek 

Suprême je zabalena do stejné ikonické siluety jako Good Girl. Je však vykreslena mnohem intenzivnějším a okouzlujícím způsobem: nový flakon je řešen zajímavou kombinací černých a zlatých třpytek a zlatého podpatku. Tyto tři odstíny vyjadřují různé hodnoty Carolina Herrera. Černá je nápadná a sofistikovaná. Bezkonkurenční. Skrývá v sobě víc, než co ukazuje. Černá je ikonická, stejně jako femmes fatales, kterým Carolina Herrera věnovala v roce 1981 svou první show. Je svůdná a tajemná; hravá a rozpustilá. Tato charakteristická barva Carolina Herrera je stejně všestranná jako ženská osobnost. Také zdobí vše, čeho se dotkne, zdůrazní každou figuru a každou barvu. Kompozice třpytek, drobných kousků, které se mění na základě úhlu světla, jsou alegorií našich jedinečných a nepředvídatelných osobností. Metafora naší vnitřní síly svádění a měnící se přirozenosti. Metalické odstíny, požitkářství a sofistikovanost byly přítomny už u vzniku značky. Zlatá je zábavná a úžasná a také dominuje v paletě barev módního domu. 

V prodeji od srpna 2020.