V

Vyrážíte do společnosti? Vybavte se stylovými hodinkami, se kterými vám pozdní příchod nehrozí

Chystáte se na společenskou událost? V tom případě si dejte záležet nejen na správně zvoleném oblečení a obuvi, ale myslete i na detaily – právě ty totiž celkový outfit doladí. Nadčasovým a elegantním doplňkem jsou pánské hodinky. Jaké zvolit k obleku? 

V jednoduchosti je krása

Ačkoliv se módní pravidla v posledních letech značně rozvolňují, vzít si ke společenskému oděvu sportovní hodinky je stále vnímáno jako módní přešlap. Pánské hodinky do společnosti by měly být především jednoduché a nekrást příliš pozornosti samy pro sebe. Vyhněte se proto hodinkám se stopkami, subciferníky nebo podsvícením. Kvalita je v tomto případě schovaná v detailech a přesném mechanickém zpracování. 

Jak poznat společenské hodinky

Myslete na to, že hodinky budete chtít snadno schovat pod manžetu košile, proto volte menší velikost jak pouzdra (ideálně kolem 40 mm), tak řemínku. Ten by měl být kožený, jelikož působí mnohem formálněji než řemínek kovový, a při výběru jeho barvy se také držte při zemi. Vhodné jsou tlumené barvy – od černé přes šedou až po odstíny hnědé, díky kterým řemínek snadno sladíte s opaskem a obuví.

Tissot Chemin des Tourelles – moderní duch v klasickém těle

Od švýcarských hodinek nelze očekávat nic jiného než perfektní kvalitu v nadčasovém designu. Přesně to vám nabízí pánské hodinky Tissot Chemin des Tourelles, které jsou navíc jako jedny z mála společenských hodinek vybaveny funkcí GMT neboli ukazatelem druhého světového času. Na zadní straně se pod průhledným dýnkem schovává pěkně zdobený strojek, konkrétně strojek Powermatic 80 od značky ETA, který nabízí i úctyhodnou 80hodinovou rezervu chodu.

Hamilton Jazzmaster – unikát mezi společenskými hodinkami

Pánské hodinky Hamilton Jazzmaster se na první pohled vymykají svým designem a právě to z nich dělá vskutku zajímavý kousek do sbírky. Nejsou to jen důmyslné průhledy na strojek, ale také arabské číslice a decentní luminiscence, co přitáhne vaši pozornost a chvíli budete váhat, zda se skutečně jedná o vhodné společenské hodinky. V tomto případě je ale na místě přivřít oči – jen si představte, jak se budou vyjímat na vašem zápěstí! 

Certina DS-8 – jen tak něco je nerozhodí

Elegantní společenské hodinky Certina DS-8 vás nadchnou jednoduchým a přehledným ciferníkem, který chrání antireflexní safírové sklíčko. Pouzdro s průměrem 41 mm padne na většinu pánských zápěstí a jeho ocelové provedení si skvěle rozumí s koženým řemínkem v černé barvě. Díky unikátní technologii DS (Double Security) se o hodinky nemusíte bát – pyšní se zvýšenou odolností vůči nárazům i vodě. obleku naprosto ideální volba.

Udělejte skvělý první dojem s kvalitními společenskými hodinkami. Široký výběr pánských hodinek naleznete na Heurece. Využijete možnosti zvolit si materiál a barvu řemínku a další požadované vlastnosti. S výběrem vám také pomohou recenze a hodnocení mužů, kteří si konkrétní pánské hodinky pořídili před vámi.

CategoriesNezařazené