U

Užijte si během vaření více svobody s novým odsavačem ve varné desce

Už žádné kompromisy, žádné boule. Jen spoustu místa nad hlavou a velkorysý prostor pro hrnce, pánve, suroviny a zábavu v kuchyni. S varnou deskou Gorenje Omniflex HET945XSC se zabudovaným odsavačem už navíc ani nemusíte řešit otázku, kam v kuchyni odsavač par umístit. Tento elegantní kombinovaný spotřebič v minimalistickém designu s efektivními technologiemi pro rychlejší a bezpečnější vaření totiž můžete umístit kamkoliv. A díky nepřebernému množství funkcí si navíc zjednodušíte i samotné vaření. S tímto novým přístrojem, který se zcela jistě stane magnetem pro oči, si v kuchyni vychutnáte skutečný pocit svobody a kreativity.

Nová indukční varná deska Gorenje Omniflex HET945XSC se zabudovaným odsavačem přepisuje pravidla navrhování kuchyňského prostoru, protože ji můžete umístit přesně podle své potřeby. A malé kuchyňské nehody, kdy se třeba soustředěně snažíte ve správném okamžiku k pěnící cibulce přidat další suroviny, a přitom se bolestivě bouchnete do čela, jsou minulostí. S tímto kombinovaným spotřebičem totiž získáte maximum místa nad hlavou.
A také velkorysý prostor pro svoje kuchařské umění.

Praktický i nádherný

Indukční varná deska o šířce 86 cm má čtyři varné zóny, které lze funkcí AreaFlex svisle spojit do dvou velkorysých varných zón pro rovnoměrné vaření nebo grilování jídla ve větších hrncích a obdélných pekáčích. Ke komfortu přispívá dotykové ovládání, o bezpečnost se postará dětský zámek a ochrana proti přehřátí.  Úctyhodný je i sací výkon, který dosahuje při funkci PowerBoost a napojení na odtahové potrubí až 711 m3/min. při maximální hladině hluku 65 dB. Odsávací klapky odsavače je možné ovládat i samostatně, což oceníte při vaření pouze na jedné straně varné desky, kdy je celý výkon odsavače soustředěn pouze na tuto část.

Minimalistický design spotřebiče s rovným, černým leštěným povrchem a s klapkami z nerezové oceli nejen lahodí oku, ale umožňuje i snadné a rychlé čištění. Filtr proti mastnotám a zachycující nádobka jsou snadno vyjímatelné z pravé strany odsavače. Snadno přístupná je i nádoba na kapaliny, zachycující kondenzát i tekutiny při náhodném rozlití či přetečení během vaření. Všechny části odsavače jdou mýt v myčce.

Jak to vlastně funguje?

Odtahová verze odsává páru a pachy z vaření, zachycuje tvrdé částice v tukovém filtru a odvádí vzduch ven z místnosti potrubím přes zeď. Díky nastavitelné výšce a hloubce odsávacího potrubí je odsavač vhodný do jakékoliv kuchyně a úzká konstrukce navíc umožní využít prostor skříňky i na zásuvky. Jestliže není odtah vzduchu možný, spotřebič funguje v recirkulačním režimu, kdy se vzduch nasává do odsavače, filtruje se a pročištěný se vrací zpět do kuchyně.

Cena 49 990 Kč

Více informací: 

www.gorenje.cz

https://www.youtube.com/watch?v=RFWKgzZBcdQ

 

CategoriesNezařazené