J

Jak zajistit optimální příjem bílkovin? S tímto proteinem!

Objevte sílu rostlinných bílkovin v podobě lahodného koktejlu TR90 V-Shake od Nu skin.

Hledáte rostlinný proteinový shake s vysokým obsahem bílkovin a výbornou chutí? Přesně takový je TR90 V-Shake. Každá porce obsahuje 19 g bílkovin na porci, takže ať už se připravujete na důležitou sportovní událost nebo jen hledáte způsob, jak si zajistit optimální denní příjem bílkovin, TR90 V-Shake vám pomůže!

Tento výborný shake obsahuje směs bílkovin ze dvou rostlinných zdrojů: hráškový protein a protein z hnědé rýže. Společně doplňují takové množství bílkovin, které vám pomůže podpořit vaše zdravé stravování a přispěje k získání a udržení svalů.

Proč potřebujeme bílkoviny?

Bílkoviny jsou pro nás důležité, protože přispívají k růstu a udržení svalové hmoty – bez ohledu na věk. Potřebují je jak mladí sportovci, kteří chtějí mít vypracované tělo, tak i ti, kterým už bylo 65. Základem je jíst vyváženou stravu, která splňuje vaše individuální potřeby, a doplnit ji produkty TR90 V-Shakes.

Jak to funguje?

Stačí TR90 V-Shake smíchat s vodou a užít si jeho skvělou chuť. Vybrat si můžete mezi vanilkou nebo čokoládou, je to jen na vás. Obě varianty obsahují pouze rostlinný protein, bez laktózy, lepku nebo sóji. Výborně se hodí jako svačina nebo jako doplněk stravy, který celkovému příjmu potravy dodá kompletní živiny.

Kdo by měl tento produkt užívat?

TR90 V-Shakes byly navrženy pro muže i ženy ve věku 18 let a více, kteří:

  • Hledají snack s vysokým obsahem bílkovin
  • Chtějí doplnit svůj 90denní program a při tom dodržet životní styl TR90 (jídelníček, cvičení a zdravé tipy)
  • Chtějí vyzkoušet shake na bázi rostlinných bílkovin, aby zlepšili své cvičení a přispěli k růstu a udržení svalů

Více informací na webu nuskin.com

CategoriesAgenda