E

Ester&Josefina představily kolekci, s níž budete bez výčitek #offline

Na podzim se chceme zabalit, schovat do teplých a příjemných mikin, poslouchat audio, zalézt si do postele, dívat se na seriály a číst si. Prostě “vypnout”, být OFF!

Nová kolekce značky Ester&Josefina s názvem “OFF” se věnuje tématu, ke kterému jsme opět přirozeně došly, k digitálnímu balancu. “S příchodem karantény jsme si uvědomily, v čem je to i dobré, zpracovaly jsme nánosy minulosti a odpočinuly si. Kolekce mikin a pytlíčků “OFF” nás tak lehce vybízí k tomu, abychom uměli mít nové technologie pod kontrolou a žili s nimi v harmonii. Tvářemi naší kolekce jsme my, naše dcery a jejich vrstevníci,” vysvětlují návrhářky.

MIKINA OFF

Milujeme mikiny a proto jsme navrhly unisex klokanky s kapucí ve třech barvách: v cihlové, světle modré a černé. Vytvořily jsme dva střihy “MENŠÍ” a “VĚTŠÍ”. 

Mikina je z kvalitní bavlněné teplákoviny, s větší gramáží. Díky tomu drží krásně tvar a siluetu. Je ušitá čistě a precizně tak, aby byla krásná z lícu i rubu. Je hřejivá a můžete ji proto nosit i jako teplejší vršek místo bundy. Jelikož je to bavlna, perte ji vždy po rubu a šetrně – maximálně na 30 stupňů.

Menší mikina OFF, 3900 Kč

Má jednu uzavíratelnou kapsu s barevným zipem a svými výraznými rukávy navazuje na střih šatů To a jen sen. Může ji obléknout stejně tak konfekční velikost 34 jako 42. Na každém vypadá trochu jinak a to je její půvab.

Větší mikina OFF, 3900 Kč

Klasická mikina bez výrazných rukávů. Na ženách vypadá jako oversize.

PYTLÍČEK OFF

Být občas offline je luxus a jeden z doporučovaných rituálů, který v současné intenzivní době s novými technologiemi, funguje jako dobrá psychohygiena. Sehnaly jsme proto materiál, který ruší signál a wifi na telefonu a navrhly Pytlíček OFF. Když do něj vložíte mobilní telefon, jste rázem mimo dosah všech sítí a nikdo se vám nedovolá. Nemusíte vypínat nebo dávat letecký režim. Vědomě vložíte telefon do obalu, ve kterém ho uzavřete (zatáhnete za šňůrky) a můžete se tak nerušeně soustředit na sebe, kamarády, partnera, rodinu a okolní svět.

Jsou ve dvou velikostech, menší pro jednotlivce a větší pro páry, rodiny s dětmi či skupinu kamarádů. Jsou z takzvané “pokované” látky, která vypadá jako by byla měděná a ladí s mikinami OFF. Pytlíčky se dají vložit do kapsy mikin na zip a tím vytvořit “kapsu bez signálu.” Pytlíčky se nesmí prát, aby se nepoškodilo vlákno, které nepropouští signál.

Ceny:

Malý OFF 390 Kč

Větší OFF 430 Kč

Vše koupíte zde: 

Eshop: www.esterajosefina.com

Obchody:  Harddecore gallery, Senovážné nám. 10, Praha 1

v síti obchodů Place storeTy identity po celé České republice

Fotografka: Hana Knížová @Hana_knizova

Make-up/Hair: Sára Skrionya @Sara.skrionya.mua

Audio seriál “Terapie sdílením: Průvodce moderními vztahy” si můžete poslechnout v prosinci na Audiotéce.cz. Hraný seriál Terapie sdílením, s podtitulem “O esemeskách a lidech” sledujte od 25.10., každou neděli od 20:00 na MALL TV a Terapie sdílením ONLINE (26.10. Od 20:00 MOJE KINO LIVE, https://goout.net/cs/terapie-sdilenim-live/szpkdbr/)

 

CategoriesNezařazené