P

Pročistěte vzduch s JONIXEM, kdekoliv a kdykoliv

Představujeme vám JONIX – zařízení pro čištění vzduchu, které zvýší kvalitu Vašeho zdraví i života.

Jonix CUBE je zařízení, které dezinfikuje a čistí vzduch a plochy v místnosti, ve které se nachází. Eliminuje bakterie, plísně a viry přítomné v prostředí, ale i vlhkost a zápach. Prokázaná byla zejména 99.999% účinnost při likvidaci i nového typu viru SARS-CoV. Funkčnost ohledně ničení viru Covid byla testována 5 měsíců a JONIX získal certifikát ověření od katedry molekulární medicíny v Itálii.

Zásadní rozdíl mezi touto čističkou oproti ostatním je ten, že čistí vzduch a plochy pomocí tzv. studené plazmy – vytváří ozónové ionty, které vrací do ovzduší zpět čisté a bez jakýchkoliv virů a bakterií. Ozon je jedním z nejčastěji používaných komponentů v lékařství a je prospěšný zejména lidem s dýchacími potížemi, alergikům a astmatikům.

Vůně čistoty i lesa

Za zmínku stojí i to, že kromě virů a bakterií likviduje i plísně a venkovní smog, který vniká do domácností a také nečistoty např. na bytových květinách nebo dětských hračkách. JONIX je doporučován i pro domácnosti, kde jsou domácí mazlíčci, neboť likviduje i jejich parazity a viry, jako např. kočičí lysterie. Je vhodný pro všechny se spánkovou apnoe – eliminuje chrápání. Příjemným bonusem je i vůně – JONIX místnost ihned osvěží a vytváří vůni podobnou horskému vzduchu nebo vůni lesa po dešti.

Certifikovaná čistička vzduchu JONIX je kromě domácností určena i do kanceláří a všech provozoven, kde je před viry potřeba chránit nejen sebe, ale i zaměstnance a zákazníky. Doporučován je zejména do:

  • Domácnosti a kanceláře
  • Zdravotnictví – nemocnice, kliniky, ordinace, pokoje pro pacienty, lékárny, veterinární kliniky
  • Školy a školky
  • Kliniky estetické a plastické chirurgie, zubní ordinace
  • Domy s pečovatelskou službou
  • Hotely
  • Kadeřnické a kosmetické salony

Vše nutné najdete na www.ppklima.cz a také na Instagramu: jonixair_cz a na Facebooku Jonixaircz

Email: obchod@ppklima.cz

CategoriesNezařazené