Z

Zastavte čas Vánoc díky těmto hodinkám Omega

V roce 2020 mnoho z nás čelí novým výzvám a změnám v životě. Přesto všechno si ale o to víc uvědomujeme, jak důležitá je pro nás všechny rodina a přátelé. V tomto svátečním období ještě nikdy myšlenka „pospolitosti“ neměla většího smyslu. Nezáleží na tom, jestli se doma na svátky sejdeme díky nejmodernějším technologiím virtuálně nebo společně zasedneme ke stolu, důležité je, že máme šanci oslavit Vánoce s těmi, na kterých nám záleží nejvíce.

Značka OMEGA pro tuto významnou příležitost záměrně vybrala některé ze svých speciálních edic hodinek, které vám připomenou, že je čas zastavit se, být s rodinou a užít si přítomnost daného okamžiku.

Nošeno Jamesem Bondem

SEAMASTER DIVER 300M 007 EDITION

S osobní pomocí Daniela Craiga při navrhování designu hodinek představila značka OMEGA jeden z nejsledovanějších modelů agenta 007, model Seamaster Diver 300m 007. Tento model uspokojí všechny fanoušky stylových chronometrů, ale také milovníky filmu No Time To Die, ve kterých Daniel Craige hodinky oblékne. Pro zcela výjimečný vzhled byly navrženy s ohledem na armádní charakter, ale poslouží i na vaše každodenní mise. Časomíra o průměru 42 mm je z titanu třídy 2. Ze stejného materiálu jako pouzdro je i pletený náramek s inovativní nastavitelnou sponou. Tento pevný a lehký materiál je ideální kombinací nejen pro všechny agenty v utajení. OMEGA dokázala hodinky ještě více odlehčit použitím hliníkového číselníku a lunety s hnědou patinou. Klasický vzhled doladí vintážní odstín barvy Super-LumiNova, která vyplňuje potápěčskou stupnici, černé ručky a indexy. Ideální dárek pro každého milovníka tohoto ikonického filmu a agenta Jejího Veličenstva kolem něžného dámského zápěstí. Jsou to vůbec první kovové náramky v této kolekci.

Evoluce klasiky

CONSTELLATION MASTER CHRONOMETER

Uběhlo již téměr 40 let od doby, kdy značka OMEGA představila svůj slavný model „Manhattan“ Constellation. Dnes se sice název změnil, ale klasika z roku 1982 je stále pevným favoritem stylových mužů po celém světě. Nejnovější model Constellation Master Chronometer snoubí tradiční hodnoty originálu spolu s pozoruhodnými novými detaily, včetně certifikace Master Chronometer pro nejvyšší standardy přesnosti. Jsou tradiční, nadčasové a inovativní zároveň! Naším tipem je letos model z 18kt zlata s modrým číselníkem, který odkazuje na inspiraci Manhattanem a Sochou Svobody. Možná namítnete, že „modrá“ není zrovna vánoční barvou, ale tyto hodinky jsou vyrobeny pro celoroční radost všech mužů, kteří holdují nesmrtelné klasice a eleganci.

Měsíční mise

SPEEDMASTER MOONPHASE

Hodinky, které v roce 1969 doprovodily Neila Armstronga na Měsíc, se právem staly legendou. Značka Omega navštívila Měsíc od té doby již šestkrát v řadě, takže zná měsíční povrch lépe než kdykoliv jiný. V jedinečném modelu Speedmaster Moonphase zachytili hodinářští mistři pohyby měsíce na obloze spolu s jeho snímkem, který je stejně detailní jako fotografie pořízená NASA.  Od jejich vzniku byla funkčnost a absolutní přesnost hodinek zdokonalena a dnes právem patří mezi špičku v kategorii Master Chronometer kolekcí OMEGA. Přidejte si tyto jedinečné chronografy s rezervou chodu 60 hodin na seznam svých přání. Stačí jen doufat, že vás vesmír vyslyší.

Tichá noc

CONSTELLATION MASTER CHRONOMETER

Vzhůru ke hvězdám! Právě modrý číselník z avanturínu, dodává modelu Constellation Master Chronometer jeho ojedinělý „vesmírný vzhled“. Tento ušlechtilý polodrahokam vytváří na hodinkách vlastní hvězdnou oblohu, která se při pohybech ruky a změně světla proměňuje a ožívá. Každý model je jedinečný a žádný číselník není stejný. Pouzdro a náramek z nerezové oceli pak doplňuje 18kt zlato spolu s řadou diamantů na lunetě a v indexech. Pokud toužíte ozdobit své zápěstí hodinkami, které na Zemi nemají obdoby, je model Constellation Master Chronometer to pravé pro vás.

Inovace legendy

SPEEDMASTER 38MM

Nadčasová elegance nerezaví! Hodinářští mistři švýcarské značky OMEGA našli inspiraci ve slavném designu hodinek Speedmaster Moonwatch a vytvořili rafinovaný chronograf, který si zamilují všechny sebevědomé ženy. Je elegantní, je šik a precizní do posledního detailu. První věc, která uchvátí každou jeho nositelku, je pouzdro z „18K Sedna™ Gold“ – vlastní verze růžového zlata značky OMEGA. Jeho teplé odstíny jdou ruku v ruce s koženým řemínkem a číselníkem v barvách „cappuccino“. Ten je navíc vylepšen vnořenými indexy a datovým okénkem.

Kouzlo harmonie

SEAMASTER AQUA TERRA

I přes sychravé počasí vás model Seamaster Aqua Terra bude udržovat v blízkosti oceánu. Perleťový číselník evokuje harmonické šumění vln, mořskou pěnu a slaný vítr ve vzduchu. Elegantní design z nerezové oceli a 18kt zlata vzdává hold ikonickému dědictví OMEGA a nespoutanému mořskému živlu. Linie Aqua Terra patří na vrchol špičkových hodinek pro aktivní životní styl, kterou stejně dobře unosíte na procházce po pláži jako v ulicích velkoměst. Za krásou strojku samotného stojí certifikace Master Chronometer, jež poskytuje nejvyšší standardy přesnosti, výkonu a magnetického odporu ve švýcarském hodinářském průmyslu.

 

OMEGA butik, Staroměstské náměstí 932/6, 110 15 Praha 1

Vedoucí prodejny: Martina Jamburová

Tel.: +420 222 318 862

GSM.: +420 601 221 566

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 1047/17, 110 00 Praha 1

Vedoucí prodejny: Ivo Dokoupil

Tel.: +420 222 318 811

GSM.: +420 736 630 133

www.dusak.cz

CategoriesNezařazené