R

Rodinné bydlení nedaleko centra metropole? V Zeleném městě to jde

Rodinné bydlení v příjemném prostředí blízko přírody a přesto nedaleko od centra Prahy poskytne projekt Zelené město 3. Pro ty, kteří hledají vhodné zázemí pro své rodiny, připravila společnost Daramis na rozhraní pražského Jarova a Hrdlořez 63 elegantních bytů o rozloze od 60 m2 až 271 m2.

„Poptávka po rodinném bydlení je stabilní.  Z našeho pohledu se poptávka po bydlení v době korona pandemie nesnížila, spíše pozorujeme, že lidé do bydlení chtějí investovat. Největší předností projektu Zelené město 3 je velikost bytů a lokalita na dosah zeleně. Byty jsou určeny pro rodiny, takže se nejedná o typický developerský projekt, jehož účelem je co nejvíce bytových jednotek. Zelené město 3 cílí na komfort majitelů,“ uvádí Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Ideální pro odpočinek, sport i městský život

Všechny byty mají terasu, balkon nebo zahradu. Pohled na zelený sad láká na procházku kolem nedaleké řeky Rokytky. Cesty tu jsou ideální pro jízdu na kole, výlety s kočárkem, ranní jogging či nordic walking. V blízkosti projektu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně snadné dopravní dostupnosti do centra Prahy.

„Použití kvalitních přírodních materiálů je zárukou celoživotního užívání bytu. Nesázíme na nejnižší cenu, ale na kvalitní a komfortní provedení. Prosklená zábradlí, dubový dekor, dřevěná podlaha i na chodbách, možnost rekuperace a klimatizace všech prostor anebo venkovních žaluzií, to vše poskytuje budoucím majitelům záruku trvalé hodnoty jejich investice,“ uvádí Přemysl Hudeček ze společnosti Daramis.

Výstavba bytů začala v polovině roku 2019, kolaudace je plánována na únor 2021 a první rodiny se nastěhují do svých bytů v létě 2021.

Daramis je mezinárodní realitní investiční společností, která se zabývá nákupem, výstavbou a správou rezidenčních nemovitostí a nemovitostí pořizovaných pro investiční účely. Společnost vznikla v roce 2000 a od té doby vytváří trvalé hodnoty prostřednictvím realizace vysoce kvalitních projektů s vlastním inovativním inženýrstvím.

Více informací na www.daramis.cz

CategoriesNezařazené