M

Motorola nově i na dresech hráčů Brooklyn Nets v rámci NBA

Společnost Motorola a Brooklyn Nets vytvořily nové partnerství, které na začátku základní sezóny NBA 2020-21 spojí tyto dvě světové značky. Ikonické „batwing“ logo společnosti Motorola bude vetkané do levého předního ramene všech dresů klubu Brooklyn Nets. ZDE si můžete prohlédnout fotografie nového partnerství a vzrušující odhalení dresů ve videu s legendárním Kevinem Durantem.

Kromě toho, že se Motorola stane oficiálním partnerem Nets v rámci dresů, bude mít přední umístění v odblasti pod břichem na tréninkových dresech týmu, což je pro tým NBA při tomto typu dresů novinka. Motorola bude mít stále zastoupení na domácím hřišti Nets bude mít příležitost uvést alianci na mezinárodním trhu jako součást mezinárodního týmového marketingového programu NBA. Společnost Motorola bude také oficiálním partnerem pro smartphony týmu Brooklyn Nets s úmyslem ještě více zviditelnit milovaný smartphone razr.

Partnerství, které má cíl

Nejunikátnějším aspektem tohoto partnerství je, že společnost Motorola a Nets brooklynské komunitě přinesou vzdělávací programy STEM pro nedostatečně vzdělanou mládež a současně jim darují martphony Motorola na podporu distančního vzdělávání pro studenty bez domova, což je více než 100 000 studentů v systému veřejných škol v New Yorku. Navíc se vedoucí pracovníci společnosti Motorola zúčastní série vzdělávacích přednášek s místní organizací, která pomůže povzbudit mladé studenty, aby zvážily a prozkoumali kariérní příležitosti v programu STEM.

Vzkaz od našeho vedení

„Při hledání nového partnera pro branding dresů jsme hledali společnost, se kterou jsme se cítili kulturní harmonizaci,“ uvedl John Abbamondi, generální ředitel BSE Global. „To jsme našli ve společnosti Motorola. Obě naše společnosti prošly v minulém roce znovuobjevením; Motorola se znovuzrozením ikonického razr a náš tým, který nyní obsahuje seznam hráčů, předefinován očekávání od týmu Nets. Těšíme se na spolupráci se společností Motorola a na představení nejnovější inovované značky na naší fanouškovské základně.“ 

„Společnost Motorola a tým Brooklyn Nets sdílejí inovativního ducha a vášeň pro vítězství, která vede k úspěchu,“ uvedl Rudi Kalil, viceprezident a generální manažer společnosti Motorola pro Severní Ameriku. „Je nám ctí, že můžeme vidět naši ikonickou značku a hodnoty, které reprezentuje tato talentovaná a pracovitá organizace. Těšíme se, že náš tým povzbudíme s fanoušky v Brooklynu a po celém světě a že se náš sortiment univerzálních smartphonů přiblíží k publiku NBA. „

 

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 63 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInu, FacebookuTwitteruInstagramuWeibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.

CategoriesNezařazené