S

Sny se mění ve skutečnost: CYBEX přichází do srdce Prahy

Po světových metropolích, jako jsou Šanghaj, Soul nebo Tokio, se vracíme na začátek celého příběhu – vracíme se domů. Přímo v srdci Prahy totiž otevírá první flagship store CYBEX na evropské půdě. Německá značka s českými kořeny stvořila v historickém centru prostor, ve kterém se snoubí jedinečný génius loci a dokonalý design s nekompromisní funkčností a bezpečím. Dětské zboží udávající trendy pro moderní rodiče tak přináší blíže spotřebiteli, a to na zcela nové úrovni.

For all tomorrow’s people je vize, která ve společnosti CYBEX pohání všechny. „Naším cílem vždy bylo vytvářet nádherné produkty nabízející nejvyšší bezpečnostní standardy spojené s dokonalou funkčností – produkty, které se perfektně přizpůsobí životnímu stylu i těch nejnáročnějších zákazníků. Díky nově otevřené vlajkové prodejně na jedné z nejprestižnějších pražských adres je nyní v exkluzivním prostředí představujeme i české klientele. Rok 2020 je tak pro nás významným milníkem, který posunuje laťku spotřebitelského zážitku opět o něco výš,“ říká zakladatel.

„Prodejna v historickém jádru Prahy značku dokonale reprezentuje a přesně komunikuje naše vysoké standardy v oblasti designu, bezpečnosti a funkčnosti. Od úplného počátku byla naší vizí možnost provést zákazníka celým CYBEX zážitkem,“ říká Martin Poš, zakladatel společnosti CYBEX.

 

Od jedinečné módní spolupráce s hvězdným americkým designérem Jeremy Scottem, přes rozverně stylovou kolekci ve spojení s topmodelkou Karolínou Kurkovou, až po inovativní elektrokočárek e-PRIAM a autosedačky splňující nejvyšší bezpečnostní standardy – celý tento vesmír jménem CYBEX se rozprostírá na 385 m2 komerčních prostor rozdělených mezi dvě patra. Zákazníci tak mají unikátní možnost poznat značku do hloubky a nechat se okouzlit na všech jejích úrovních.

Prémiová prodejna v Široké ulici na Starém Městě v Praze nabízí všechny nejnovější kolekce a upoutá atmosférou umně snoubící vysoce moderní životní styl s vášní pro špičkovou módu. Abychom zákazníkům zajistili nejvyšší standard a komfort, k dispozici je celá řada speciálních služeb:

  • Vyhrazená VIP sekce pro předem rezervované, exkluzivní individuální schůzky
  • Speciální prostor v rámci VIP sekce určený ke kombinování produktů pro zajištění ideálního výběru
  • Expresní odbavení u všech VIP rezervací
  • Interní opravna umožňující okamžitou péči o zákazníka
  • Vysoce školený personál zajišťující špičkový servis a poskytující veškerou podporu

Vlajková prodejna otevřená sedm dní v týdnu je dalším krokem značky CYBEX, který má přiblížit produkty více k zákazníkovi. Jak zdůrazňuje CEO a generální ředitel společnosti Johannes Schlamminger: „Bylo to pro nás přirozené rozhodnutí a součást cesty, po které kráčíme společně. Nikdy nestojíme na místě a i nadále se budeme vyvíjet.“

O společnosti CYBEX

Firma založená v roce 2005 v Německu českým podnikatelem Martinem Pošem je celosvětově známá pro svůj ikonický design, inovativní technologie, funkčnost a prvotřídní bezpečnostní prvky všech svých produktů pro stylové rodiče. V roce 2014 se německá firma CYBEX spojila s Goodbaby International Holding Limited. Skupina je nyní přední společností v oblasti vývoje a výroby produktů pro děti a mladistvé.

CYBEX Prague Flagship Store

Široká 15

Praha 1, Josefov

110 00

www.cybex-online.com

CategoriesNezařazené