S

Srdce značky Chopard bije s nadací Naked Heart Foundation Natalie Vodianové

Kolekce Happy Hearts značky Chopard od začátku symbolizuje spojení šťastných srdcí. Kreativní ředitelka značky Chopard Caroline Scheufele tentokrát vdechla této ikonické linii novou energii a ke spolupráci přizvala slavnou topmodelku a filantropku Natalii Vodianovou a její nadaci Naked Heart Foundation. Výsledkem je nádherná kolekce s růžovou perletí v bílém a růžovém zlatě.

Sladký talisman i důkaz lásky

Nová kolekce Chopard Happy Hearts s růžovou perletí upevnila spolupráci mezi dvěma ženami s velkým srdcem: Caroline Scheufele, umělecká ředitelka Chopard, a Natalia Vodianová, topmodelka a zakladatelka nadace Naked Heart Foundation, která neúnavně bojuje za zlepšování života znevýhodněných dětí po celém světě.

„I když je můj svět velice propojený s krásou, vždy jsem věřila, že bychom se v životě měli starat o to, co se dotkne našeho srdce a ne očí. Caroline je pro mě ženou, která dokáže spojit obojí. Oslňující šperky značky Chopard a naše společné partnerství s nadací Naked Heart Foundation je toho skvělým důkazem. Krása totiž sama o sobě může být velice prázdná. Krása, která je však propojená s laskavostí a empatií, to už je úplně jiný příběh…,“ říká Natalia Vodianová.

V kolekci nechybí ikonický náramek Happy Hearts se dvěma spojenými srdci, jež patří k nejpopulárnějším šperkům. Ten doplňuje elegantní náhrdelník a stylové visací náušnice. Všechny šperky jsou v nabídce z etického 18k růžového a bílého zlata. Část zisků této speciální charitativní kolekce bude věnována na podporu nadace Naked Heart Foundation.

 

 

Šperky Chopard prodává Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 1047/17, Praha 1, www.dusak.cz