T

Top produkty luxusní a respektované značky Sisley Paris

O Pařížské kosmetické značce s bohatou historií jste už pravděpodobně slyšeli. Není divu, že jejich produkty patří k těm nejlepším a hlavně nejúčinnějším na trhu! V našem článku jsme si posvítili na pět zlatých grálů, jež jsou se značkou Sisley Paris neodmyslitelně spjaty. Vsadili bychom na to, že některý z nich se ukrývá i ve vaší kosmetické taštičce. A my se vůbec nedivíme, v našich jsou totiž také.

Dámská vůně IZIA LA NUIT

Izia La Nuit Eau du Parfum je vůně pro odvážnou, elegantní ženu, která hledá vjemový podpis. Kdo by se nezamiloval do chyprové, dřevité vůně s květinovou stopou, která je stejně intenzivní jako vzpomínka na romantické setkání. Mimořádná, neobyčejná a propracovaná natolik, že sklidí komplimenty kdekoliv, kam přijdete.

Vrchní tóny: Svěží a živé (černý rybíz, mandarinka, kardamom) 

Střední tóny: Květinové a zářící (d’Ornano růže, frézie, magnolie) 

Základní tóny: Dřevité a smyslné (ambra, pačuli, vanilka)

Tvářenka LE PHYTO-BLUSH

Kdo by netoužil vypadat vždy svěže, odpočatě a plný života? Propadněte síle make-upu a zamilujte se stejně jako my do jedné z nejprodávanějších tvářenek na trhu. Jejich „transformační“, ultra-smyslová textura, která je hustá a ultraměkká na dotek, pleť lehce zahalí. Vysoce jemný a lehký „nepráškový“ pudr se na pleť jemně nanáší a dokonale s ní splyne. Řada zahrnuje 6 zářivých a rozjasňujících odstínů pro všechny tóny pleti, včetně zvýrazňovače, pro dokonalý výsledek.

Oční krém BLACK ROSE EYE CONTOUR FLUID

Nechte vašim očích vyniknout díky bestselleru od Sisley Paris! Osvěžující oční krém s výjimečným revitalizačním účinkem vyhlazuje, otevírá a projasňuje oční okolí jediným pohybem. Každý den jsou tmavé kruhy o něco méně viditelné a otoky menší. Jemné linky očního okolí jsou eliminovány a oči vypadají viditelně mladistvěji. Pohled je plný energie a znovu získává svou krásnou expresivní sílu.

Ošetření proti stárnutí SISLEŸA L’INTÉGRAL ANTI-ÂGE LA CURE

Proměňte svůj domov v kosmetický salon krásy a dopřejte své pleti čtyřtýdenní kúru proti stárnutí. Výsledky jsou však viditelné už po první aplikaci! Vaše pleť bude probuzená bez jakýchkoliv známek únavy a postupně začnou mizet i jemné linky. Po čtvrtém týdnu pleť získává celkově mladší vzhled a pocit hustoty, pružnosti a záře.

Řasenka SO STRETCH

Na závěr přinášíme i jednu novinku, která představuje revoluci na poli řasenek. Mascara So Stretch řasy tvaruje, pokrývá je barvou, zvyšuje jejich krásu, délku a vitalitu a zanechává je den co den delší, hustší, silnější a krásnější. Aktivní složka podobná „ceramidu“ chrání řasy okamžitě, zatímco vitaminový peptid – který podporuje množení keratinocytů – a arginin pomáhají ukotvit řasy a podpořit jejich růst. S opakovanou aplikací se stávají delšími, silnějšími a odolnějšími. Vybrat si navíc můžete ze třech barev.

www.sisley-paris.com

CategoriesNezařazené