S

Samsung Music Galaxy Thursday spouští novou sérii akcí pro hudební fanoušky po celé Evropě

Ve spolupráci se společností Universal Music Group nabídne Samsung Music Galaxy Thursday každý čtvrtek novou hudbu, rozhovory s umělci, scény z natáčení, zákulisní záběry a další jedinečný obsah.

Společnost Samsung Electronics startuje nový hudební cyklus Samsung Music Galaxy Thursday. Fanoušci se tak budou moct každý čtvrtek naladit na oficiální páteční představení novinek, pro které se ujal název New Music Friday. Ve čtvrteční sérii se posluchači dočkají mj. dosud nezveřejněných rozhovorů s muzikanty a zpěváky, detailních záběrů z koncertů nebo ze zkoušek nebo zákulisních scén. Hudební nadšenci si tak budou moct jako první vychutnat živá vystoupení svých oblíbenců, zkoumat nové žánry a objevovat neznámou tvorbu muzikantů z Evropy i jiných kontinentů.

Nový cyklus vznikl ve spolupráci s největším světovým hudebním vydavatelstvím Universal Music Group (UMG). Uživatelé získají přístup k tvorbě mnoha umělců z celého světa, kteří s vydavatelstvím spolupracují, k mnoha fotografiím a videozáznamům z jejich života i k dalšímu multimediálnímu obsahu.

Ostrý start 

První celebritou, která Samsung Music Galaxy Thursday představí světu, je populární a originální britský zpěvák a písničkář YUNGBLUD. Ve své tvorbě mísí prvky popu, rocku a trapu, mění hudební konvence a zároveň v písních zaujímá silné sociální stanovisko – jeho texty míří na důležitá aktuální témata od politiky přes duševní zdraví až po sexualitu. 

YUNGBLUD se v rámci akce Samsung Music Galaxy Thursday představí 11. března ve 21:00 SEČ v rámci své streamované show na YouTube. Vystoupí ve známém klubu Troubadour v Los Angeles s několika exkluzivními hosty, mezi něž patří třeba vycházející hvězda kanadské písničkářské scény renforshort.

Z nového hudebního programu Samsungu, jehož cílem je mimo jiné představovat světu nové talenty, je YUNGBLUD nadšený: „Díky Samsungu se mladí muzikanti dostanou mnohem snadněji k lidem, a to je parádní nápad, jsem moc rád, že se na tom můžu podílet. Dělají to skvěle a já se jenom těším, koho všeho tu uslyším a uvidím. Tak knoflíky doprava a jde se na to!“ 

Osmnáctiletou písničkářku renforshort popisuje server Wonderland jako „mladou zpěvačku, která sama vymyslela a představila světu nový styl – dalo by se mu říkat bubble-gum grunge“. V rámci akce zazpívala neobvyklou verzi svého singlového hitu I Drive Me Mad a komentovala to slovy: „Jsem hrozně ráda, že mě YUNGBLUD a Samsung pozvali do YUNGBLUD Show v rámci Samsung Music Galaxy Thursday. Jak všichni víme, doba hudbě moc nepřeje a spoustě muzikantů chybí možnost koncertovat. O to víc mě těší, že můžu předvést, co dělám, novým posluchačům v Evropě a po celém světě. Doufám, že lidi moje muzika pobaví a bude se jim líbit!“

Každý týden nová jména 

Každý týden se na akci Samsung Music Galaxy Thursday představí noví umělci, zpravidla vycházející hvězdy. Posluchači si jako první poslechnou jejich nové singly, muzikanti je pozvou do své tvůrčí kuchyně a podělí se s nimi o tajemství svého zvuku a stylu. 

V následujících týdnech na akci vystoupí třeba španělská indie-popová zpěvačka Natalia Lacunza nebo nejnovější hvězda italské městské písničkářské scény Madame. Dojde ale i na méně známá jména, která si širší posluchačský zájem určitě zaslouží, a také na pár překvapení. 

Natalia Lacunza

Víc, než jen hudba 

Cyklus Samsung Music Galaxy Thursday ovšem nenabídne jen hudbu, ale i další multimediální obsah – na fanoušky tu čekají rozhovory, soukromá vystoupení, zákulisní záběry, příspěvky ze sociálních sítí, videoklipy, playlisty pro streamingové služby a podobně. Milovníci hudby se tak dostanou do bližšího kontaktu se svými oblíbenci a můžou sami objevovat nová jména, která třeba bude za čas znát celý svět. 

Novinky, kam se podíváš 

Akce Samsung Music Galaxy Thursday umožní lidem sledovat jejich oblíbené umělce i nové vycházející hvězdy i na běžných sociálních sítích. Veškerý multimediální obsah bude k dispozici zdarma na sociálních sítích Samsungu i vystupujících muzikantů, například na Facebooku, Instagramu nebo TikToku. 

CategoriesNezařazené