E

ECCO #MovesLikeYou – obuv jako stvořená k pohybu

ECCO představuje značku obuvi, pro kterou je důležité nezůstávat na místě, ale jít vždy kupředu. Protože když jsme v pohybu, tak rosteme a vyvíjíme se. Když jsme v pohybu, tak jdeme vstříc novému a nepoznanému. Nezáleží na tom, co udržuje v pohybu Vás. Nová kolekce ECCO s Vámi udrží krok, ať už směřujete kamkoliv. 

Pro sezónu SS21 přišla značka ECCO s kampaní #MovesLikeYou, jež vyzdvihuje důležitost pohybu. Obzvlášť v dnešním světě. Hýbejte se, běhejte, tancujte, skákejte – hlavně nezůstávejte na místě. V neustálém pohybu je i influencerka Natálie Kotková, která se stala ambasadorkou pro kolekci jaro/léto 2021. 

V nové kolekci značky najdete obuv pro každou příležitost. Od dámských sandálků, přes tenisky, až po formální pánské polobotky. Užijte si pohodlí, styl i zářivé barvy – nová kolekce ECCO, se kterou rozhodně nezůstanete pozadu, je tu pro Vás.

O značce ECCO

Když jsme v pohybu, vyvíjíme se a jdeme vstříc novým výzvám. Od roku 1963 je v neustálém pohybu i značka obuvi ECCO, která díky svým inovacím boří mýty ohledně kompromisů mezi stylem a pohodlím. Ať už směřujete kamkoliv, ECCO s Vámi udrží krok od rána až do večera. Užijte si dokonalé řemeslné zpracování obuvi a doplňků vyrobených z prémiových materiálů – s ECCO rozhodně nezůstanete pozadu.

Více informací najdete na cz.ecco.com

CategoriesNezařazené